Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen Westlandia

vrijdag 12 april 2019 - 1e selectie


Na vijf opeenvolgende nederlagen ging Quick’20 afgelopen zondag eindelijk eens niet met lege handen van het veld. In de eerste wedstrijd van interim-trainer André Paus werd bij Hercules een zwaarbevochten 1-1 gelijkspel  gehaald. Daardoor kon één punt aan het totaal worden toegevoegd en alle beetjes helpen in deze fase van de competitie. In het vervolg van dit seizoen zijn er toch meerdere winstpartijen met drie punten nodig om niet rechtstreeks te degraderen.

 

Zoals het er nu voorstaat lijkt een nacompetitie plaats voor Quick’20 het maximaal haalbare. De achterstand op de veilige 14e plek is inmiddels 10 punten en de nummers 13 en 14 hebben ook nog één of twee wedstrijden minder gespeeld dan Quick’20. De duels tussen Quick’20 en Westlandia zijn al drie seizoenen een garantie voor spektakel. Dit seizoen stond Quick’20 al na 8 minuten met 2-0 achter en na 17 minuten was het al gelijk, 2-2. Rust 3-2 voor de thuisclub, na een uur   3-3 en na 76 minuten 3-4 voor Quick’20 wat ook de eindstand was.

 

Westlandia haalde in de 1e periode 12 punten uit 12 en Quick’20 10 uit 12. Evenals vorig seizoen begon Westlandia daarna aan een opmars en haalde het in de 2e periode 17 punten uit 11 en Quick’20 haalde er slechts 10 uit 10, tegen Hercules volgt thuis nog een inhaalduel voor die periode op 28 april. In de 3e periode die nu aan de gang is heeft Westlandia er 4 gespeeld met 9 punten en Quick’20 speelde er 5 en haalde 1 punt. Op de ranglijst staat Westlandia op plaats 9 met 38 punten uit 27 en Quick’20 staat op de 17e plek met 21 punten uit 27. Het klinkt raar maar zelfs Westlandia is nog niet veilig, het heeft zeven punten voorsprong op plaats 15, een nacompetitie plaats.

 

Het zal een zware dobber worden voor Quick’20 want in 2019 won Westlandia acht keer, speelde het één keer gelijk en verloor het tweemaal. Quick’20 haalde er van de totaal 21 punten maar zeven in 2019 door twee overwinningen, één gelijkspel en negen nederlagen.

____________________________________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : R. Witlox

Ass. scheidsrechters      : T. Groot en C.D.R. van der Hul

____________________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube