Nieuws

Gastgezinnen gezocht U11 toernooi 1 & 2 juni 2019

woensdag 10 april 2019 - Algemeen


Gastgezinnen gezocht!

Elk jaar kunnen we gelukkig rekenen op gastgezinnen die 2 of meer kinderen voor 1, 2 of soms zelfs 3 dagen onder willen brengen. We krijgen ontzettend veel leuke reacties van zowel de gastgezinnen als van de spelers en de begeleiding over deze vorm van opvang. Ook dit jaar zoeken we weer vele gastgezinnen om alle spelertjes onder te kunnen brengen. Lijkt het je leuk om als gastgezin op te treden mail dan naar e.toernooi.quick20@gmail.com.

 

Overnachting voor 1 nacht:

Kids kunnen zaterdag na einde 1ste toernooidag opgehaald worden. We maken een groepsapp per team waarin alle gastouders deelnemen, vaak de trainer van het team en een beheerder (Organisatie) deel van uit maken. Uiterlijk 3 dagen voor begin toernooi maken we die aan. Hierin communiceren we de tijd en plek waar de jongens opgehaald kunnen worden. Boys gaan mee naar huis, warme maaltijd aanbieden en de trainer geeft aan hoe laat de boys naar bed moeten en hoe laat ze ’s morgens aanwezig dienen te zijn op het sportpark. ’s Morgens een ontbijt en op de afgesproken tijd zorgen dat de boys bij Quick’20 zijn.

Overnachting voor 2 nachten:

We maken een groepsapp per team waarin alle gastouders deelnemen, vaak de trainer van het team en een beheerder (Organisatie). Uiterlijk 3 dagen voor begin toernooi maken we die aan. De beheerder heeft contact met trainer/ begeleider van het team hoe laat de teams op de vrijdag aankomen in Oldenzaal. Ervaring leert dat dit tussen 15.30 en 22.00 uur kan zijn. App beheerder deelt dit met eenieder in de app. Boys komen aan in Oldenzaal, gastgezin zorgt voor warme maaltijd (ik maak altijd spaghetti of macaroni) en boys gaan naar bed op aangegeven tijd door trainer. Volgende morgen een ontbijt en naar het sportpark. Trainer bepaalt hoe laat ze er moeten zijn. Kids kunnen zaterdag na 1ste toernooidag weer opgehaald worden. Boys gaan mee naar huis, warme maaltijd aanbieden en de trainer geeft aan hoe laat de boys naar bed moeten en hoe laat ze ’s morgens aanwezig dienen te zijn op het sportpark. ’s Morgens een ontbijt en op de afgesproken tijd zorgen dat de boys bij Quick’20 zijn.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube