Nieuws

Quick’20 O19-3 vergeet zichzelf te belonen en verliest van HSC ’21 O19-2

zaterdag 6 april 2019 - JO19-3


Na de goede midweekse overwinning op Rood Zwart stond vandaag alweer de volgende competitiewedstrijd te wachten. HSC ’21 uit Haaksbergen kwam op bezoek. De beginfase is het Quick’20 dat het initiatief heeft, maar door een foutje achterin is de eerste de beste mogelijkheid van HSC ’21 direct raak 0-1.

 

Quick ’20 blijft opzoek naar de spitsen, maar HSC ’21 staat verdedigend zo goed dat deze nauwelijks gevonden worden. Na iets minder dag een half uur wil Pim gewisseld worden omdat het niet loopt. Ted neemt zijn positie in de spits over. Met een half uur op de klok is de tweede aanval van HSC ’21 wéér raak. Een glijpartij in de verdediging van Quick’20 geeft de aanvaller van HSC ’21 alle gelegenheid om de 0-2 aan te tekenen. Vijf minuten voor de rust moet Mark zich met een lichte bovenbeen blessure laten vervangen. Bjorn komt voor hem in het veld.

 

In de rust wordt aangegeven dat we helemaal niet slecht voetballen, laat staan minder zijn dan HSC ’21, alleen zijn zij uiterst effectief met de kansen die wij hun hebben gegeven.

 

De tweede helft is Quick’20 absoluut de bovenliggende partij en worden er legio kansen gecreëerd, maar helaas voor de zwart witten wil het maar niet lukken om die kansen om te zetten in doelpunten. Zelf als HSC ’21 na een uur spelen met een man minder komt te staan na een terechte gele kaart weet Quick’20 dit overtal niet uit te spelen.

 

Tien minuten voor tijd is er een vrijetrap te nemen op zo’n twintig meter van het doel van HSC ’21. Maarten gaat achter de bal staan en met een enorme zwabberbal weet hij eindelijk de uitstekende keeper van HSC ’21 te passeren 1-2. Na de aansluitingstreffer wordt Pim weer het veld in gestuurd voor Joost. Met deze aanvallende impuls moet geprobeerd worden om er een gelijkspel uit te slepen. Quick’20 stapelt in deze fase kans op kans, maar alle doelpogingen zijn of een prooi voor de doelman of gaan ruim over.

 

Als de scheidsrechter affluit overheerst dan ook de teleurstelling; zo’n dominante tweede helft spelen en toch met lege handen staan.

 

 

Samenvattend: Twee persoonlijke fouten beslissen de wedstrijd. De misschien wel beste tweede helft van dit seizoen levert dan wel geen doelpunten op, maar biedt wel perspectief voor de volgende wedstrijd.

 

Verder bedanken wij Kim (MO19-1), die de tweede helft heeft gevlagd.

 

Volgende week zaterdag 13 april spelen wij om 16.00 uur! in Hengelo tegen ATC ’65 O19-6.

 

Wedstrijdverloop:

7′         0-1       Speler HSC ’21

27′       Ted vervangt Pim

30′       0-2       Speler HSC ’21

39′       Bjorn vervangt Mark

45′       Maarten vervangt Koen

58′       Geel Speler HSC ’21

70′       Mark vervangt Benk

78′       Koen vervangt Ivo

78′       1-2       Maarten (vrijetrap)

83′       Pim vervangt Joost

 

Man van de Wedstrijd: Lars

 

 

Opstelling: Jord ©, Ivo (Koen /78), Huub, Benk (Mark /70), Thijs, Joost (Pim /83), Mark (Bjorn /39), Niek, Koen (Maarten /45), Pim (Ted /27), Lars

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube