Nieuws

Voorbeschouwing Hercules tegen Quick’20

vrijdag 5 april 2019 - 1e selectie


Aanstaande zondag staat André Paus voor het eerst als hoofdtrainer van Quick’20 langs de lijn bij een competitiewedstrijd van Quick’20. Als interim-trainer tot het einde van dit seizoen zal zijn missie zal zijn om het team te behouden voor de Derde Divisie al of niet door directe handhaving of via de nacompetitie. Een gemakkelijke taak zal dat niet zijn maar het zal voor hem een geweldige uitdaging zijn om te slagen voor die missie. Zonder de medewerking van de volledige selectie kan de trainer het uiteraard ook niet en als de trainingen van deze week als maatstaf gelden dan lijkt de selectie klaar om de missie volledig te steunen.

 

Tegenstander Hercules staat op de 15e plaats met 30 punten uit 24. Daarmee is de ploeg nog lang niet veilig want de plekken 15 en 16 geven recht op nacompetitie, de plaatsen 17 en 18 betekenen rechtstreekse degradatie. Hercules staat 9 punten voor op nummer 16 OJC Rosmalen en 10 en 11 op de nummers 17 en 18 Quick’20 en HBS, die alle drie 26 wedstrijden hebben gespeeld, twee meer dan Hercules. Hercules staat dan wel 15e, de achterstand op de drie teams daarboven is klein in punten, maar het aantal gespeelde wedstrijden verschilt nogal. Nummer 14 Blauw Geel’38 heeft 31 punten, één punt meer, maar wel met drie wedstrijden meer. Nummer 13 EVV heeft ook 31 punten met één wedstrijd meer en nummer 12 JVC Cuijk heeft 32 punten uit 26, twee duels meer.

 

Hercules en Quick’20 ontmoeten elkaar deze competitie voor het eerst en het tweede onderlinge duel is al over drie weken op 28 april als Hercules naar Oldenzaal komt. De duels staan altijd garant voor spektakel, waarbij beide teams geregeld de thuiswedstrijden van elkaar winnen. Het is belangrijk dat Quick’20 daar zondag verandering in brengt en de volledige buit meeneemt naar Oldenzaal. Hoe de opstelling wordt is nog onbekend, het zou uw verslaggever niet verbazen als die gelijk is aan afgelopen zondag in de tweede helft tegen ADO’20.

Quick’20 zet hem op en begin aan een zegereeks die aan het einde van het seizoen handhaving oplevert.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube