Nieuws

Quick’20 komt van 0-3 snel op 2-3 en verliest toch met 2-4

maandag 1 april 2019 - 1e selectie


Onder de toeziende ogen van interim-trainer André Paus, vanaf vandaag tot einde seizoen en trainer Steven Verheijen, komend seizoen, was het eerste half uur een herhaling van de wedstrijd van vorige week tegen Goes.

Toen was er al na één minuut een 0-1 achterstand, gisteren duurde dat tot de 12e minuut toen Quick’20 kinderlijk eenvoudig achterin werd uitgespeeld door ADO’20, 0-1.

Vorige week stond er na 35 munten 0-3 op het scorebord, gisteren was dat al na 27 minuten en leek het of Quick’20 een grote nederlaag zou gaan lijden. Zo ver kwam het gelukkig niet want in de blessuretijd van de eerste helft scoorde Jan Willem Kamp knap de 1-3. Quick’20 had best wel kansen in de eerste helft, maar die werden niet benut.

Door wat wisselingen in de opstelling zagen we In de tweede helft een totaal ander en beter Quick’20 dan in de eerste helft. Al na zeven minuten kwam Frank Eulderink alleen op de doelman af en scoorde bekwaam de aansluitingstreffer, 2-3.

De doelman van ADO’20 schot de bal in de 66e minuut totaal verkeerd uit, hij raakte die helemaal niet goed. De bal kwam voor de voeten van Jan Willem Kamp en hij probeerde de doelman met een lob te verrassen. Ook Jan Willem raakte de bal verkeerd en schoot de bal wel over de doelman, maar naast het verlaten doel. Normaliter had hij in deze situatie gescoord, maar in de onderste regionen van de ranglijst heb je het geluk minder vaak mee dan als je wat hoger staat.

Quick’20 probeerde daarna wel de gelijkmaker te scoren, ADO’20 bleef het Quick’20 achterin behoorlijk lastig maken en scoorde in de 75e minuut de 2-4. Dat doelpunt werd gescoord met een kopbal na een vrije trap, die Quick’20 totaal onnodig veroorzaakte.

Quick’20 heeft veel doelpunten tegen, in de laatste vijf duels zelfs 17 tegen 54 in de 21 wedstrijden daarvoor.

Daar zal de komende duels aan moeten gewerkt, want anders win je geen wedstrijd. In het eerste deel van het seizoen ging het verdedigen veel beter en die werkwijze moet er weer in slijpen in de rest van deze competitie.

Gisteren werden er twee doelpunten gemaakt door Quick’20 en dat geeft ook alle hoop voor de toekomst, want de vier duels daarvoor werd er maar één maal gescoord.

Op basis van de tweede helft van gisteren heb ik er alle vertrouwen in dat we niet rechtstreeks hoeven te degraderen en dat Quick’20 zich al of niet via de nacompetitie gaat handhaven.

Quick’20 – ADO’20 2-4 (1-3)
Score:
13. Mazreku 0-1, 25. en 27. de Waard 0-2 en 0-3, 45+1. Kamp 1-3,  52. Eulderink 2-3, 76. Schuffelen 2-4.

Quick’20: ter Braak, Sen, Leenders, Kamp, Zwienenberg, Kemna, van Breemen-Schneider (46. Ter Horst), Visscher Stolker, Arslan (46. Heskamp), Eulderink.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube