Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – ADO ’20

vrijdag 29 maart 2019 - 1e selectie


Afgelopen maandagavond heeft het bestuur van Quick’20 besloten om het contract met hoofdtrainer Michel Steggink met onmiddellijke ingang te beëindigen. Ook van deze kant bedanken we  Michel Steggink voor zijn inzet voor Quick’20 en wensen hem alle succes bij zijn trainersloopbaan in de toekomst en privé met zijn gezin.

 

Aanstaande zondag staat assistent-trainer Jaap Hoveling nog voor de groep.

 

Vanaf maandag staat André Paus voor de groep en tot het einde van het seizoen is hij de hoofdtrainer van Quick’20  en we hopen dat hij erin slaagt Quick’20 in de Derde Divisie te houden. Hij kan het niet alleen, vooral op het veld zullen alle zeilen moeten worden bijgezet om weer zodanig vertrouwen te krijgen in de toekomst dat we in ieder geval de doelstelling halen om minimaal de nacompetitie te halen en deze zodanig af te sluiten dat Quick’20 zich handhaaft in  de Derde divisie

 

Quick’20 verloor na de mooie overwinning met 2-3 bij HSC’21 de volgende vier wedstrijden, waarvan drie thuis met  de doelcijfers  één voor en 13 tegen. ADO’20 doet het na de winterstop zeker niet optimaal. De laatste vijf wedstrijden was er slechts één overwinning (maar wel één met een gouden randje!) van 4-0 tegen koploper Jong FC Volendam, werd er drie keer gelijkgespeeld en kreeg het team van trainer Raymond van Bronkhorst op sportpark De Vlotter met 1-2 van Dongen op zijn broek.

Op de site van de tegenstander wordt al gewaarschuwd voor het schokeffect dat het aanstellen van een nieuwe trainer bij Quick’20 teweeg kan brengen. Thuis won ADO’20 in december 2018 met 3-1 van Quick’20 en is het zondag tijd voor revanche voor Quick’20.

 

Quick’20 moet nog steeds zorgen dat het niet te ver achterop raakt in de strijd om de niet-rechtstreekse degradatieplaatsen 15 en 16. Het staat nu 17e met 20 punten, tien punten achterstand op de direct veilige 14e plek en één punt op plek 16.

 

Op 31 maart ZOMERTIJD, klok van 02.00 naar 03.00 uur !!

______________________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : R.N. de Cock

Ass..scheidsrechters      : A.M. Steeg en M. Tramper

______________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube