Nieuws

Quick’20 verliest met 0-4 van Goes en het lijkt dat iedere vorm van vertrouwen bij de spelers weg is

maandag 25 maart 2019 - 1e selectie


Het is droevig te moeten constateren dat iedere vorm van geloof in eigen kunnen en een beter resultaat bij de spelersgroep weg is.

Dat is ook niet zo moeilijk als je iedere wedstrijd weer snel met 1-0 of 0-1 achterstaat. Vorige week bij Blauw Geel’38 was het al na 10 minuten 2-0, gisteren stond het scorebord al na drie minuten op 0-1 en bij de rust stond er al 0-3 op.

De moed zakt je ook in de schoenen als je zo makkelijk de tegengoals om je oren krijgt, want de manier waarop tegenstanders kunnen scoren geeft te denken. Spelers van Quick’20 worden simpel uitgespeeld en de tegenstander weet wel raad met de sinterklaascadeautjes.

Na de 0-1 had Quick’20 ook weer de pech van een degradatiekandidaat. Een schitterend schot van Frank Eulderink ging via de bovenkant van de lat over het doel en even later was er een prachtige kopkans voor Jelle Leenders die geen doel trof.

Na 27 minuten werd het 0-2 en Quick’20 probeerde terug te knokken, maar dat baatte niet en nog voor rust werd het 0-3.

De inzet is er wel maar tussen de koppies zit het niet goed. De eerste vier duels werden gisteren eenvoudig verloren en Goes was in de omschakeling veel  sterker dan Quick’20 en het lijkt of de jongens meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander spelen.

In de tweede helft bood Quick’20 wel beter tegenstand en had het ook weer de pech dat een mooie actie van Frank en het daaruit voortvloeiende schot door de keeper met  de voet werd tegengehouden. In de 89e minuut werd het tot overmaat van ramp ook nog 0-4 voor de gasten.

Hierdoor staat Quick’20 nog steeds 17e met één punt voor op nummer laatst HBS en één punt achter nummer 16 OJC Rosmalen en zeven punten achter nummer 15 EVV en tien punten achter de veilige plaats 14 waarop Hercules staat.

Ik vind het jammer niet wat positiever te kunnen schrijven, wel heb ik nog steeds de hoop dat dit snel anders wordt. Voor wanhoop is nog geen plaats, eindig je 16e dan volgt er nog altijd een nacompetitie om handhaving van het Derde Divisieschap.

Quick’20 – Goes 0-4 (0-3)
Score:
3. Franse 0-1, 28. de Kroo 0-2, 35. Schalkwijk 0-3, 29. Kroon 0-4.

Quick’20:
ter Braak, Sen, Leenders, Kamp, Zwienenberg, Kemna, van Breemen-Schneider, Visscher (80. Beuvink), Stolker, Degenaar (58. Arslan), Eulderink.

 

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube