Nieuws

Quick’20 O19-3 krijgt terecht pak slaag van DEC ‘10 O19-1

zaterdag 23 maart 2019 - JO19-3


Op het gladde kunstgrasveld in Diepenheim trappen we om 14.45 af. Quick’20 start de wedstrijd goed en binnen tien minuten valt de 0-1. Huub komt mee op en zijn voorzet vanaf de linkerkant wordt op waarde geschat door Lars die de bal binnen schiet. Uit het niets valt na iets meer dan een kwartier de gelijkmaker. De snelle nummer 4 schudt Enzo af en doordat Jord, onnodig, uitkomt kan hij de bal met een boog in het doel schieten, 1-1.

 

Binnen het halfuur valt de 2-1 voor DEC ’10. Jord speelt de bal in de voeten van de tegenstander die dit cadeautje graag aanneemt. Na een ongelukkige botsing moet Benk zich noodgedwongen laten wisselen door Joost. Nog voor rust vergroot DEC ’10 de marge tot twee. Zwak ingrijpen van de verdediging en doelman gaan vooraf aan deze 3-1.

 

In de rust wordt EN aangegeven dat het spelletje VOETBAL heet EN dat er de tweede helft verwacht wordt dat Quick’20 dan ook gaat voetballen. Zo’n tien minuten gaat dit goed en creëert Quick’20 wat kansjes, maar helaas levert dit geen doelpunten op. DEC ’10 neemt nu weer het initiatief over en in een tijdbestek van acht minuten maken de snelle en gretige spitsen er 4-1 en 5-1 van.

 

Met nog twintig minuten te spelen, in deze toch al gespeelde wedstrijd, gaat Niek naar de kant en neemt Benk zijn positie over. DEC ’10 staat goed en voetbalt goed, een kwartier voor tijd scoren zij de 6-1. Met nog ruim tien minuten te spelen kan doelman Jord niet meer verder. Door een heupblessure moet hij zich laten wisselen. Niek komt weer in het veld en Benk gaat de laatste tien minuten keepen.

 

Helaas kan Benk niet voorkomen dat DEC ’10 ook nog de 7-1 maakt. Het slotakkoord is voor Mark die op aangeven van, de beste man aan Quick’20 zijnde, Lars, de 7-2 maakt.

 

 

Samenvattend: Een terecht pak slaag. De spitsen van DEC ’10 waren snel, gretig en zeer doeltreffend.

 

Volgende week zaterdag is het beker/inhaalweekend, dus spelen wij niet. Wel wordt door een aantal fysiotherapie studenten a.s. donderdag 28 maart een korte training geven waarin zij de core stability willen verbeteren en een aantal sport specifieke activiteiten willen doen.

 

Op woensdagavond 3 april om 18.45 uur spelen wij de inhaal wedstrijd in Delden tegen Rood Zwart JO19-2.

 

 

Wedstrijdverloop:

9′         0-1       Lars (Huub)

16′       1-1       Speler DEC ’10

24′       2-1       Speler DEC ’10

31′       Joost vervangt Benk

40′       3-1       Speler DEC ’10

61′       4-1       Speler DEC ’10

69′       5-1       Speler DEC ’10

70′       Benk vervangt Niek

74′       6-1       Speler DEC ’10

78′       Niek vervangt Jord

80′       7-1       Speler DEC ’10

88′       7-2       Mark (Lars)

 

Man van de Wedstrijd: Lars

 

 

Opstelling: Jord ©(Niek /78), Enzo, Huub, Ted, Benk (Joost /31), Mark, Maarten, Niek (Benk /70), Koen, Pim, Lars, Thijs

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube