Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – Goes

vrijdag 22 maart 2019 - 1e selectie


Debutant Goes promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie in een tweestrijd met Be Quick Groningen die werd gewonnen. De vereniging heeft 4 Senioren- en 9 Jeugdteams. Zowel op zaterdag als zondag is er een eerste en tweede team.

 

Het team debuteert prima in de Derde Divisie.

In de Eerste Periode eindigde het op plek vijf met 21 punten uit 12. De volgende 12 wedstrijden werden er 15 punten bij gehaald. In 2019 verloor het team de eerste 3 duels, daarna werd éénmaal gewonnen en weer tweemaal verloren.
De laatste 3 duels werden allemaal gewonnen.

 

Quick’20 wist de uitwedstrijd in Goes op 21 oktober 2018 te winnen met 2-3. Na een 1-0 ruststand voor Goes kwam Quick’20 op 1-3 en was het na de 2-3 in de 73e minuut nog 17 minuten spannend in een van Quick-zijde bekeken goede pot voetbal.

 

Quick’20 heeft van de 11 thuiswedstrijden er twee gewonnen, dat tegen toenmalig hekkensluiter OJC Rosmalen met 3-2 en tegen HBS met 4-1. Het jaar 2019 was voor de thuisclub tweemaal succesvol met de overwinning thuis tegen HBS en die uit bij HSC’21 met 2-4. Daarna werd er driemaal achter elkaar verloren. Tweemaal vrij kansloos thuis van OSS’20 met 0-3 en OFC met 1-3 en afgelopen zondag werd uit verloren met 3-0 van Blauw Geel’38, vooral door slecht verdedigen.

 

Quick’20 moet nog steeds zorgen dat het niet te ver achterop raakt in de strijd om de niet-rechtstreekse degradatieplaatsen 15 en 16. Het staat nu 17e met 20 punten, tien punten achterstand op de direct veilige 14e plek.
Nummer 18 HBS staat één punt achter op Quick’20 en OJC Rosmalen staat 16e met één punt meer dan Quick’20.

 

Met de juiste moraal is een goed resultaat zeker mogelijk tegen Goes, maar dan wel met een over m’n lijk mentaliteit en uiteraard sportief.

___________________________________________________________________________

Arbitrale leiding Quick’20 – Goes

Scheidsrechter               : T.R. Winkel

Ass..scheidsrechters      : mevr. C.F. Overtoom en J. Westhof

___________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube