Nieuws

Thij-college aan de slag bij Quick’20 voor NLDoet

maandag 18 maart 2019 - Algemeen


Op vrijdag 15 maart jl. waren 10 brugklassers van TCC De Thij (klas 1 HV2) samen met hun wiskunde-leraar meneer Scherp (Rick is tevens trainer bij Quick’20) op het Sportpark Vondersweijde te vinden. Niet om te sporten maar om tribune schoon te maken en veel doeltjes van het veld te halen. Dit alles onder de bezielende leiding van Tim Engbers.

Het Oranjefonds is opgericht om sociale initiatieven te ontwikkelen en te promoten. Eén daarvan is NLDoet, waarbij op twee dagen in het jaar mensen spontaan vrijwilligerswerk doen. Het Oranje Fonds wil daarin laten zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Op deze dagen kan men kennismaken met vrijwilligerswerk.

En zo dus ook deze brugklassers… wat komt er nou eigenlijk kijken bij zo’n grote voetbalvereniging? Het is niet alleen voetbal! Ondanks het slechte weer hebben de jongens Quick’20 enorm geholpen. Bedankt!

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube