Nieuws

Quick’20 verliest door 2 weggevers met 3-0 van Blauw Geel’38

maandag 18 maart 2019 - 1e selectie


Na een vrije trap voor Quick’20 in de 3e minuut, die geen gevaar opleverde, was het Blauw Geel wat de klok sloeg. Al na 12 minuten stond Quick’20 met 2-0 achter en dat was niet direct te danken aan de kwaliteiten van Blauw Geel, maar aan de eigen onmacht van het team in de verdediging. De eerste tegengoal werd weggegeven door een verdediger van Quick’20 die de bal in de voeten speelde van Verbakel van Blauw Geel en die kwam alleen op Chiel ter Braak af en schoot de bal in de linker onderhoek, 1-0.

 

Even later was weer een fout achterin de oorzaak van de 2-0 voor de thuisclub.  Eerst leek de bal te worden weggewerkt maar vervolgens speelde een Quick’20 speler de bal recht in de voeten van Tim Rerimassie. Hij dacht niet lang na en besloot om vanaf zo’n twintig meter voor het doel uit te halen. De bal verdween in het doel vlak langs de binnenkant van de paal, 2-0. Het schot leek houdbaar, maar achteraf hoorden we dat de bal van richting was veranderd door een Quick speler.

 

Quick’20 probeerde het spel wel naar zich toe te trekken, maar dat lukte niet echt omdat teveel passes niet goed aankwamen bij de aanvallers of zo in de voeten van de tegenstander werden geplaatst.

 

Kleine kansen waren er voor Tim Zwienenberg en Frank Eulderink en Jip Kemna probeerde met 2 fraaie afstandsschoten voor succes en geluk te zorgen, helaas werd dat onvoldoende afgedwongen door Quick’20. Ruststand 2-0 voor Blauw Geel.

 

Na rust leek Quick’20 het tij te keren. Het offensief was van korte duur en teveel aanvallen smoorden in schoonheid op de rand van het zestienmetergebied. Halverwege de tweede helft scoorde Blauw Geel de 3-0 en toen zag je het geloof in een beter resultaat helemaal wegzakken bij de spelers van Quick’20, ook al waren er daarna wat kleine kansen voor Quick’20, maar voorkwam de bekwame keeper van Blauw Geel een doelpunt.

 

Een wedstrijd om gauw te vergeten en de komende twee wedstrijden zijn thuis tegen de nummers 7 en 6, Goes en ADO’20, in die volgorde, op 24 en 31 maart.

 

Zoals al vaker gezegd Quick’20 moet gewoon zorgen 16e te eindigen met recht op spelen van nacompetitie en dat kan echt wel. Het is dan wel noodzakelijk dat het geloof in eigen kunnen er blijft en we 90 minuten geconcentreerd spelen. De kwaliteit is er wel voor, die moet alleen beter worden uitgebuit.

 

Theoretisch is er nog veel mogelijk, maar alleen met een over mijn lijk kwaliteit kun je nacompetitie halen.

Blauw Geel’38 – Quick’20 3-0 (2-0)
Scoreverloop:
6.Verbakel 1-0, 12. Rerimassie 2-0, 68. Verbakel 3-0..

Quick’20: ter Braak, van Houten (46. Sen), Kamp, Leenders (71. Arslan), Zwienenberg, Kamp, Visscher, van Breemen-Schneider (65. ter Horst), Stolker, Eulderink, Degenaar.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube