Nieuws

Quick’20 O19-3 pakt eerste overwinning tegen KVV Losser O19-2

zondag 17 maart 2019 - JO19-3


Na de twee nuttige oefenwedstrijden tegen De Esch O19-1 (2-3 overwinning) en VV Oldenzaal O19-1 (5-2 nederlaag) werd het tijd om de goede punten van de oefenwedstrijden te laten zien in de competitie. De wedstijd van vorig weekend uit bij Rood Zwart ging door de hevige regenval niet door. Deze wedstrijd staat nu trouwens ingepland voor woensdagavond 3 april 18.45 uur. De thuiswedstrijd tegen KVV Losser was op kunstgras, dus ging gelukkig door.

 

De eerste vijf minuten waren voor KVV Losser, die in de vierde minuut op 0-1 dachten te komen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel geannuleerd. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder, waardoor de wedstrijd heen en weer golfde zonder dat beide echt gevaarlijk werden. Na iets meer dan een halfuur spelen breekt Pim de ban. Op aangeven van Maarten laat hij met een prachtige boogbal de doelman kansloos 1-0.

 

Na de thee kwam Quick’20 goed uit de startblokken en scoort al erg snel de 2-0. Pim geeft de bal breed op Maarten die de bal op schitterende wijze in de kruising schiet. Nog binnen het kwartier word het 3-0. Ted weet de bal goed te onderscheppen aan de rechterkant op de helft van KVV Losser en met een crosspass bedient hij Lars die goed binnen schiet.

 

Met nog ruim twintig minuten op de klok moet Lars zich na een val op zijn ribben laten wisselen. Mark neemt zijn positie over. Als KVV Losser uit het niets de 3-1 maakt is Quick’20 het ineens helemaal kwijt en het geeft in tien minuten tijd twee 100% kansen weg. Gelukkig weet Jord met goede reddingen de marge op twee te houden. Met nog een kwartier te spelen geeft Pim aan gewisseld te willen worden, gelukkig is Lars voldoende hersteld dat hij het veld weer in kan.

 

Quick’20 weet zich te herpakken na de mindere fase en dit resulteert in een aantal vrijetrappen die helaas niets opleveren. Vlak voor tijd denkt Huub de 4-1 gemaakt te hebben, maar op aangeven van de grensrechter wordt ook dit doelpunt geannuleerd, nu vanwege duwen van de doelman. Een door Joost verrassend genomen vrijetrap krult gedragen door de wind helaas in de handen van de doelman. Het slotakkoord is voor Mark, hij maakt er op aangeven van Maarten in de blessuretijd 4-1 van.

 

Samenvattend: Een goede wedstrijd van Quick’20 tegen een goede en sportieve tegenstander die zeker perspectieven biedt voor de volgende wedstrijd. Minpuntje is wel het collectieve instorten na de 3-1 van KVV Losser waardoor het bijna mis was gegaan. De volgende wedstrijd is tegen DEC ’10 O19-1 op zaterdag 23 maart 14.30 uur in Diepenheim.

 

Wedstrijdverloop:

33’       1-0       Pim (Maarten)

46’       Lars vervangt Mark

46’       Koen vervangt Thijs

51’       2-0       Maarten (Pim)

64’       3-0       Lars (Ted)

68’       Mark vervangt Lars

70’       3-1       Speler KVV Losser

75’       Lars vervangt Pim

90+2’   4-1       Mark (Maarten)

 

 

Man van de Wedstrijd: Maarten

 

 

Opstelling: Jord (c), Enzo, Huub, Ted, Benk, Joost, Maarten, Niek, Thijs ( Koen /46), Pim (Lars /75), Mark ( Lars /46, Mark /68)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube