Nieuws

Quick’20 – OFC Zondag 10 maart 14.00

vrijdag 8 maart 2019 - 1e selectie


In de drie seizoenen  dat OFC en Quick’20 tegen elkaar speelden won Quick’20 tweemaal thuis en uit en verloor het afgelopen seizoen uit met 6-1 op de 1e competitiedag na de winterstop in januari 2018.

Dit seizoen werd er uit met 2-3 gewonnen. Quick’20 stond met 1-2 voor vlak voor het laatste fluitsignaal en wat werd gevreesd gebeurde ook, OFC maakte gelijk, 2-2. In blessuretijd gebeurde toch het wonder van de dag en ging Quick’20 er met de 2-3 winst van door.

 

Quick’20 heeft van de 10 thuiswedstrijden er twee gewonnen, dat tegen hekkensluiter OJC Rosmalen met 3-2, waarvan overigens uit met 2-0 werd verloren. Het jaar 2019 is voor de thuisclub slecht begonnen met vier achtereenvolgende nederlagen tegen Quick (H) thuis met 3-4 en uit twee keer met 2-0 bij achtereenvolgens  OJC Rosmalen en JVC Cuijk. Daarna werd er ook uit van UNA verloren. Tegen HBS en HSC’21 volgden daarna twee belangrijke overwinningen en donderdag voor Carnaval werd thuis kansloos met 0-3 verloren van O.S.S.’20 dat daarmee de 2e periodetitel veroverde.

 

Niet iedereen houdt van statistieken, ik haal ze er toch bij om aan te tonen dat behoud van het 3e Divisieschap geen onmogelijke opgave is als je de huidige resultaten met die van afgelopen seizoen vergelijkt. Vorig seizoen startten we slecht met 4 punten uit 14, dit seizoen hadden we na 14 duels 14 punten. In 2018 hadden we na 22 wedstrijden 19 punten en nu staan we na eenzelfde aantal op 20.

 

Om te stijgen op de ranglijst moet er goed aan de eerste wedstrijd van de derde periode worden begonnen thuis tegen OFC en is zelfs een hele goede serie nodig om niet direct te degraderen. We staan nu op 20 punten uit 22 en in de volgende 12 wedstrijden moet dit aantal zeker worden verdubbeld om zeker te zijn van lijfsbehoud. Tegen de vier komende tegenstanders werden in de eerste helft van deze competitie 9 punten gehaald en waarom zou dat nu niet kunnen.

 

Makkelijk zal het ook zondag niet worden tegen OFC dat vast een keer winnend sportpark Vondersweijde wil verlaten en maar vijf punten achterstaat op koploper Jong FC Volendam, dat wel één wedstrijd minder heeft gespeeld.

 

Bij Quick’20 speelt de geschorste Tim Zwienenberg niet mee, hij is één wedstrijd geschorst.

 

Het zou mooi zijn als het scorebord zondag weer werkt en er daarop meer doelpunten voor dan tegen Quick’20 staan na afloop van de wedstrijd.

_________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : D.H. de Vries

Ass.scheidsrechters       : G. van Mun en J. Langenberg

_________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube