Nieuws

Quick’20 verliest eenvoudig met 0-3 van topclub O.S.S.’20

vrijdag 1 maart 2019 - 1e selectie


De uitwedstrijd had ik zelf als uitgangspunt voor het mogelijke resultaat in het thuisduel tegen O.S.S.’20. Toen verloren we ook, op een kleine periode in de tweede helft na, kansloos van O.S.S.’20. Met ook het gegeven dat Frank Eulderink wegens een schorsing met mee zou doen, voorspelde ik hoogstens één punt voor Quick’20.Het was jammer dat zelfs die voorspelling niet uitkwam, op de winst van de tegenstander viel helemaal niets af te dingen.

Na afloop zei de delegatie van O.S.S.’20 trouwens dat ze blij waren dat Frank niet meespeelde, zijn kwaliteiten zijn inmiddels overal bekend.

O.S.S.’20 toonde zich een ploeg in topvorm dat Quick’20 op alle fronten aftroefde. Het wachten op de eerste tegentreffer duurde even en het moment van de 0-1 in de 24e minuut was door de wijze waarop toch onverwachts. Een afstandsschot van de Groot werd door keeper Chiel ter Braak verkeerd beoordeeld, want deze zwabberbal was gewoon houdbaar.

Het leek wachten op een grotere voorsprong voor O.S.S.’20, Quick’20 deelde tussendoor wat plaagstootjes uit, meer was het ook niet.
O.S.S.’20 kon frank en vrij spelen en waar bij hen alles lukte, ging zodra Quick’20 de bal had er veel mis met foute passes in de voeten van de opponent.

De rust ging in en direct na rust had Quick’20 twee honderd procent kansen kort achter elkaar voor Alpi Arslan en Jasper-Ewout van Breemen-Schneider.
Dat is dan de pech van een team wat onderin de ranglijst staat dat zulke kansen niet werden benut.

Daarna ging O.S.S.’20 weer vol in de aanval en in de 51e minuut werd het 0-2 en in de 64e minuut werd het 0-3 toen een Panenka-penalty werd ingeschoten. De reden van de strafschop was voor iedereen onduidelijk en als de betreffende speler dan netjes aan de arbiter vraagt waarom die werd gegeven krijgt hij een gele kaart, kaarten die gisteren toch gemakkelijk werden uitgedeeld in een zeer sportieve wedstrijd.

O.S.S.’20 gefeliciteerd met de tweede periodetitel en bovendien draaien jullie met deze goede ploeg vol mee in de strijd om het kampioenschap. Quick’20 zal in het vervolg van de competitie alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven, een schrale troost is dat dit voor meer ploegen geldt.

 

Quick’20 speelt de volgende wedstrijd thuis op zondag 10 maart  tegen  nummer 5 OFC.

 

Quick’20 – O.S.S.’20 0-3 (0-1)
Scores:
24. De Groot 0-1, 51. van Sonsbeek 0-2, 64. de Groot 0-3, (pen.)

 

Quick’20: , Ter Braak, van Houten, Leenders, Kamp, Zwienenberg, van Breemen-Schneider, Kemna, Stolker, Arslan (67. ter Horst), Degenaar, Visscher (74. Nuchelmans).

 

Foto’s Robert Molnar klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube