Nieuws

Quick’20 – O.S.S.’20 Vanavond 28 februari 20.00

donderdag 28 februari 2019 - 1e selectie


O.S.S.’20 debuteert in de Derde Divisie Zondag en doet dat uitstekend met de vierde plaats op de ranglijst met 40 punten uit 22. Afgelopen seizoen werd O.S.S.’20 kampioen in de Hoofdklasse en promoveerde er voor het eerst een Osse vereniging naar de Derde Divisie.

De letters O.S.S. zijn de afkorting van ‘Oefening Staalt Spieren’. Voor buitenstaanders: je zegt dus ‘Ooo-es-es-twintig’. De club is opgericht op 1 juni 1920 en bestaat evenals Quick’20 (oprichtingsdatum 12 oktober 1920) in 2020 honderd jaar en vanaf december 2018 t/m december 2020 zijn en worden er door O.S.S.’20 maandelijkse evenementen georganiseerd.

 

Op 2 september 2018 verloor Quick’20 in OSS de tweede wedstrijd van het seizoen vrij kansloos met 3-1 en het was na de thuisnederlaag een week eerder tegen JVC Cuijk met 1-2 de tweede opeenvolgende nederlaag van dit seizoen..

 

O.S.S.’20 is 2019 zeer goed gestart met drie achtereenvolgende overwinningen op Goes thuis met 3-2, TEC uit met 1-6 uit en hekkensluiter OJC Rosmalen met 2-0 thuis en daarna nog eens zes punten uit drie. Totaal 15 punten uit 6 !

 

Quick’20 heeft van de negen thuiswedstrijden er twee gewonnen, dat tegen hekkensluiter OJC Rosmalen met 3-2, waarvan overigens uit met 2-0 werd verloren. Het jaar 2019 is voor de thuisclub slecht begonnen met vier achtereenvolgende nederlagen tegen Quick (H) thuis met 3-4 en uit twee keer met 2-0 bij achtereenvolgens  OJC Rosmalen en JVC Cuijk. Daarna werd er ook uit met 3-1 van UNA verloren, de laatste twee weekenden waren daarentegen zeer succesvol met 2 zeges.

 

Eerst op zaterdagavond 16 februari werd er thuis glansvol met 4-1 gewonnen van HBS en afgelopen zondag werd de regionale kraker uit bij HSC’21 met 2-4 gewonnen na een achterstand van 2-0 na 46 minuten.

Dit kan dus een mooie opsteker zijn voor de wedstrijd van vanavond tegen nummer vier O.S.S.’20. Een goed resultaat zou voor Quick’20 een prachtig begin zijn van het Carnaval dat in Oldenzaal altijd groots wordt gevierd.

 

Quick’20 moet in ieder geval zorgen dat het niet te ver achterop raakt in de strijd om de niet-rechtstreekse degradatieplaatsen 15 en 16. Het staat nu 17e met 20 punten, zes punten achter op de veilige 14e plek waarop HSC’21 staat met 26 punten met één wedstrijd meer gespeeld.

 

Makkelijk zal het niet worden vandaag tegen O.S.S.’20 dat duidelijk aan de winnende hand is in 2019 en bij winst de Tweede Periodetitel behaalt met het recht om het spelen van nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie !!

 

Bij Quick’20 speelt de geschorste Frank Eulderink niet mee.

_________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : R.C.P. van der Werff

Ass.scheidsrechters       : G. Jansen en J.A. te Lindert

_________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube