Nieuws

Quick’20 JO19-3 laat de overwinning aan v.v. Oldenzaal JO 19-1

dinsdag 26 februari 2019 - JO19-3


Op een mooie maandagavond trappen we om 19.30 uur af op sportpark De Thij aan de Bornsedijk. De jongens hebben er zin in en beginnen de derby met veel energie. In de selectie vandaag ook Morris en Jaap. Mooi, want dat geeft veel mogelijkheden om te wisselen. De eerste 10 minuten zijn voor Oldenzaal. Zij hebben veel individuele klasse en krijgen twee goede kansen. Jord en zijn verdediging staan echter als een huis. In de 13e minuut kunnen ze echter niet voorkomen dat Oldenzaal op 1-0 komt uit een goed uitgespeelde aanval. Quick recht echter zijn rug en komt snel terug op 1-1. Ted speelt diep op Lars die knap binnen schiet. De wintersport heeft hem blijkbaar goed gedaan.

Oldenzaal neemt weer het initiatief en krijgt enkele kansen. Vervolgens uit het niets een penalty voor Oldenzaal. Bij het schrijven van dit stuk weten we nog steeds niet waarom…. De strafschop wordt onberispelijk binnengeschoten. Onze jongens gaan echter niet bij de pakken neer zitten. Oldenzaal krijgt eerst nog een kans op 3-1, maar uit de daarop volgende aanval scoort Lars zijn tweede. Na uitstekend voorbereidend werk van Morris schiet hij binnen bij de tweede paal. Met 2-2 gaan we rusten.

Een mooi potje voetbal. Sportief en met mannelijke duels. In de tweede helft blijkt de individuele klasse van Oldenzaal. Via 5 schijven en 3 keer met de ogen knipperen ligt de bal bij ons in het doel: 3-2. De wedstrijd lijkt gespeeld. Niets is minder waar. Quick neemt het heft in handen en krijgt kansen via Pim, Morris en Benk. Helaas is het geluk niet aan onze zijde. In de 30e minuut veren we op! Lars wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. Iedereen denkt: penalty! Kans op de 3-3. Tot ieders verbazing denkt de scheids hier anders over en geeft een achterbal. Jammer. Dat Oldenzaal vervolgens nog twee keer uit goed uitgespeelde aanvallen scoort is voor de statistieken….

Samengevat spelen we een verdienstelijke wedstrijd tegen een team met veel individuele klasse. De jongens van ons hebben goed meegevoetbald en over de hele wedstrijd gezien hadden we met een beetje geluk een gelijkspel meegenomen. En dat een dag na het carnaval in Albergen. Nu eerst de dree dolle dagen en daarna 9 maart de uitwedstrijd tegen Rood Zwart uit Delden.

 

Wedstrijdverloop:

’12 1-0 Speler vv Oldenzaal
’14 Ted vervangt Jaap
’16 1-1 Lars (Ted)
’25 Morris vervangt Pim
’25 Niek vervangt Koen
’28 2-1(p) Speler vv Oldenzaal
’34 Lars (Morris)
’46 Koen vervangt Lars
’46 Pim vervangt Quinten
’46 Joost vervangt Mark
’47 3-2 Speler vv Oldenzaal
’67 Quinten vervangt Morris
’67 Lars vervangt Pim
’67 Mark vervangt Enzo
’79 4-2 Speler vv Oldenzaal
’85 Enzo vervangt Huub
’89 5-2 Speler vv Oldenzaal

Man van de wedstrijd: Lars

Opstelling: Jord(c), Enzo (Mark /67), Maarten, Huub (Enzo /85), Benk, Mark (Joost /46), Jaap (Ted /14), Koen (Niek /25), Quinten (Pim /46, Lars /67), Pim (Morris/25, Quinten /67), Lars (Koen /46)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube