Nieuws

Quick’20 JO8-1 wint eerste editie van de Herakids Cup

donderdag 21 februari 2019 - Jeugd


Voetballen in een heus eredivisie stadion, welk kind wil dat nou niet? Woensdag 20 februari jl. werd dat voor maar liefst 350 kinderen werkelijkheid tijdens de eerste editie van de Herakids Cup in het Polman Stadion in Almelo.

Waar door velen het kunstgras wordt vervloekt is het voor de eredivisionist uit Almelo een perfect marketing instrument om jonge talentjes en toekomstige jaarkaarthouders aan zich te binden door er leuke, aansprekende evenementen op te organiseren wat op gewoon gras niet mogelijk zou zijn.

Zo ook dit 4 tegen 4 toernooi waarvoor wij ons met twee teams hebben ingeschreven, te weten: “FC komt dat schot” en “FC de boeskool toppers”.

Bij de jongens was de lichtelijke spanning voelbaar wat uiteindelijk absoluut niet nodig bleek. Door de bewezen tactiek van Heracles tegen Ajax toe te passen, oftewel: de tegenstander continue onder druk te zetten werden gerenommeerde tegenstanders als HHC Hardenberg, AVC Heracles, PH Almelo en TVC’28 uit Tubbergen van de mat geveegd. Helaas zaten beide teams van Quick in dezelfde poule, waardoor slechts één van beide door kon bekeren…

Uiteindelijk won dus FC komt dat schot. De jongens wonnen vervolgens de halve finale en uiteindelijk de spannende finale tegen TVC’28.

Uit handen van technisch directeur en oud speler van o.a. Heracles Almelo Mark-Jan Fledderus mochten de jongens een mooie beker in ontvangst nemen en mogen ze de wedstrijd van Heracles tegen sc Heerenveen op 19 april a.s. bezoeken.

Al met al hebben beide teams van onze JO8-1 een superleuke middag gehad en dank aan de organisatie voor dit prima georganiseerde toernooi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Het winnende JO8-1 team “FC komt dat schot” bestond uit:
Jurre van der Meer
Jonathan de Jonge
Jorg Hulsink
Maxime Fuijkschot

Het tweede JO8-1 team “FC de boeskool toppers” bestond uit:
Gijs Wolbers
Alexander Koopman
Bram Roord
Nolan Tiggelhoven (gastspeler)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube