Nieuws

Quick’20 zat 1 niet langs Wilhelminaschool

maandag 18 februari 2019 - Senioren


Het zaterdagteam van Quick ’20 is er niet in geslaagd om voor de tweede keer dit seizoen te winnen van Wilhelminaschool. Het kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel. En daar had het aanvankelijk niet naar uitgezien.

De mannen van Tim Engbers gingen namelijk vliegend van start. Nadat in de 1ste minuut al een dot van een kans gemist was, werd het reeds in de derde minuut 1-0 door een doelpunt van Milan Braam, die na een ogenschijnlijk afgeslagen aanval in de positie kwam om op het doel te vuren, hetgeen hij met overleg en kunde deed. Daarna kreeg de ploeg genoeg mogelijkheden om de wedstrijd reeds in een vroeg stadium te beslissen. Zo schoot Dylan Rickhoff, na goed voorbereidend werk van Lars Spit,  in kansrijke positie naast. Geheel tegen de verhouding in kwam Wilhelminaschool na luttele minuten op gelijke hoogte. Een ongelukkige uitglijder van Mats Winkelhuis en aarzelend verdedigen stelde de linkeraanvaller van de Hengeloërs in staat de 1-1 aan te tekenen. In de 21ste minuut opende Lars Spit op magistrale wijze op Rick Groenewold, die op zijn  beurt Dylan Rickhoff een niet te missen kans bood. Rickhoff faalde niet en liet de 2-1 aantekenen. Daarna kreeg Lars Spit een fraaie kans en vervolgens Milan Braam, maar de goalie van Wilhelminaschool verkeerde in blakende vorm en pareerde beide keren.

 

Kort na het begin van de tweede helft kwamen de Hengeloërs opnieuw langszij, nadat zij een hoekschop hadden gekregen waarbij de scheidsrechter een buitenspelsituatie negeerde. Uit de hoekschop werd de totale verdediging verrast: 2-2. Opnieuw kon de thuisploeg op zoek naar een voorsprong en die kwam er ook: een schitterende aanval over links via Boyd Roord en Dylan Rickhoff stelde Rick Groenewold in staat om zijn doelpuntje mee te pikken: 3-2. Met Jurriën Mulder voor Dylan Rickhoff en Jesse Olde Monnikhof voor Rick Groenewold probeerde de thuisploeg de beslissing te forceren, maar plotseling lag de bal achter Sander Vis. Een vrije trap werd ter hoogte van de 16-meterlijn van richting veranderd en plofte achter Sander Vis in het net: 3-3. Met nog vijf minuten te spelen ging de thuisploeg met de moed der wanhoop proberen de (verdiende) overwinning alsnog binnen te halen, maar dat mocht niet lukken. Terugkijkend op de wedstrijd moet geconcludeerd worden dat in het eerste kwartier de overwinning uit handen was gegeven door de wedstrijd toen niet op slot te gooien en Wilhelminaschool de indruk te geven dat er iets te halen viel in Oldenzaal.

 

Opstelling: Sander Vis, Lars Ketelaar, Willem Kienhuis, Mats Winkelhuis, Nermin Max van Goethem, Milan Braam ©, Engin Demir, Dylan Rickhoff, Lars Spit, Rick Groenewold, Boyd Roord.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube