Nieuws

Quick’20 tegen nummer 4, debutant O.S.S.’20

vrijdag 1 februari 2019 - 1e selectie


Het is nu op vrijdag 1 februari 13.45 uur nog onzeker of de wedstrijd zondag doorgaat en zo ja of er dan op veld 1 van natuurgras of op veld 2 van kunstgras wordt gespeeld.

 

O.S.S.’20 debuteert in de Derde Divisie Zondag en doet dat uitstekend met de vierde plaats op de ranglijst met 34 punten uit 19.
De eerste competitiewedstrijd verloor O.S.S.’20 op zaterdag 25 augustus 2018 notabene van OJC Rosmalen, dat nu op de 18e en laatste plaats, drie punten boven nummer 17, ons eigen Quick’20.

 

De week erna op 2 september 2018 won O.S.S.’20 thuis van Quick’20 met 3-1, dat  in dat duel vrij kansloos was. Voor Quick’20 was dat na de thuisnederlaag een week eerder tegen JVC Cuijk met 1-2 de tweede opeenvolgende nederlaag van het toen net begonnen seizoen.

 

O.S.S.’20 haalde in haar eerste 12 wedstrijden 17 punten en omdat er uit de volgende 7 eenzelfde aantal werd gehaald staat de ploeg nu op een keurige vierde plaats met 34 punten uit 19. In 2019 is het zeer goed gestart met drie achtereenvolgende overwinningen op Goes thuis met 3-2, koploper TEC met 1-6 uit en hekkensluiter OJC Rosamalen met 2-0 thuis.

 

Quick’20 heeft van de acht thuiswedstrijden nog maar één duel gewonnen, dat tegen hekkensluiter OJC Rosmalen met 3-2 op 29 september 2018, waarvan overigens twee weken geleden uit met 2-0 werd verloren. Het jaar 2019 is voor de thuisclub slecht begonnen met drie achtereenvolgende nederlagen tegen Quick (H) thuis met 3-4 en uit twee keer met 2-0 bij achtereenvolgens  OJC Rosmalen en JVC Cuijk.

 

Het is vaker gezegd dat Quick’20 dringend een overwinning nodig heeft om niet dieper in degradatiezorgen te geraken. Het staat nu 17e met liefst 7 punten achterstand op de veilige 14e plek waarop Hercules staat met 21 punten met één wedstrijd minder gespeeld. Quick’20 verloor de laatste vijf competitiewedstrijden en voor het broodnodige zelfvertrouwen kan een overwinning wonderen doen en ook het thuispubliek snakt ernaar want het wacht er al op vanaf 30 september 2018.

 

Makkelijk zal het niet worden vandaag tegen O.S.S.’20 dat in de winning mood is, een situatie waaraan Quick’20 voorlopig alleen kan geloven. Er is nog niets verloren, dat is afgelopen seizoen wel gebleken. Een vergelijking met begin 2018 is moeilijk want toen werden er in het begin van het jaar overwinningen gehaald, iets wat dit jaar nog niet is gelukt.

___________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : R.C.P. van der Werff

Ass.scheidsrechters       : K. Weever en M. Klaare

___________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube