Nieuws

Quick’20 speelt uit tegen JVC Cuijk opnieuw een zes punten duel

vrijdag 25 januari 2019 - 1e selectie


Evenals afgelopen weekend volgt er komende zondag weer een zes punten duel, nu tegen JVC Cuijk. Het was een duur verlies vorige week uit bij nummer laatst OJC Rosmalen dat Quick’20 nu op drie punten is genaderd. Door de uitslagen van afgelopen zondag staat Quick’20 vaster op de 17e en voorlaatste plaats met 14 punten. HBS heeft één punt meer en Westlandia heeft er al 5 meer. JVC Cuijk staat nu op een “veilige” 14e plaats met 20 punten, 6 meer dan Quick’20.

Op zaterdag 25 augustus 2018 was de openingswedstrijd van dit seizoen voor Quick’20 thuis op veld 2 van Sportpark Vondersweijde tegen JVC Cuijk. Het was geen beste opening van het seizoen want het werd een 1-2 nederlaag.

Opvallend is dat JVC Cuijk thuis haar meeste punten haalde en Quick’20 thuis. JVC Cuijk haalde thuis 16 punten uit 9 met 5 overwinningen, 1 gelijkspel en 3 keer winst. Het staat op de 14e plaats met 16 uit 20. Quick’20 haalde uit 10 punten uit 9 met 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 4 nederlagen en bezet plaats 17 met 14 uit 17.

Zondag wordt het weer een zes punten duel en wordt het zeker voor Quick’20 hoog tijd de winst te pakken en daarmee de opgaande weg in te slaan.

Aanvoerder Jan Willem Kamp zegt op Quick TV dat het weer moeilijk wordt voor Quick’20 om zich te handhaven, maar dat de selectie er heilig in gelooft.. De kwaliteit van de selectie is zodanig hoog dat handhaving moet kunnen zegt Jan Willem. Dan moeten er wel minder blessures zijn dan momenteel want vooral het aantal kort geblesseerden is aardig hoog.

Gezien de voorspellingen voor zachter weer lijkt de kans groot dat de wedstrijd tussen JVC Cuijk en Quick’20 zondag 27 januari gewoon doorgaat op het kunstgrasveld van de thuisclub.

Quick’20 er is nog niets aan de hand. Vorig seizoen hadden we op de helft van de competitie 10 punten uit 17 en nu 14 uit 17.

Laat je niet kisten en boek eindelijk weer een overwinning met 3 punten!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube