Nieuws

Quick’20 speelt uit als voorlaatste zes puntenduel tegen de laatste OJC Rosmalen

vrijdag 18 januari 2019 - 1e selectie


De komende twee wedstrijden kunnen voor Quick’20 al cruciaal zijn in de strijd om de onderste vier plekken op de stand van de ranglijst aan het einde van het seizoen.

 

Quick’20 heeft als nummer 17 op de ranglijst 6 punten voorsprong op nummer 18 en laatst OJC Rosmalen en na de uitwedstrijd komende zondag volgt een week later de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk dat 5 punten voorstaat op Quick’20 en met 19 punten 13e staat.

JVC Cuijk won afgelopen zondag met 2-1 van OJC Rosmalen en de eerste overwinning van Quick’20 dit seizoen was op zaterdag 29 september 2018 met 3-2 ook tegen OJC Rosmalen. In die 6e competitiewedstrijd was het voor Quick’20 de eerste en tot dit moment enige thuiswinst uit inmiddels acht thuisduels.

 

OJC Rosmalen startte  de competitie met  zes en Quick’20 met één punt uit vijf wedstrijden. OJC won de eerste en derde wedstrijd allebei thuis met achtereenvolgens 4-2 van OSS’20 en 5-0 van HBS. OJC heeft verder 12 wedstrijden verloren en twee eindigden gelijk.

OJC is van plan tegen Quick’20 aan de hoognodige inhaalrace te beginnen om niet nog verder achterop te raken op de boven hen staande teams. Daarvoor zouden ze het scenario van Quick’20 van afgelopen seizoen kunnen hanteren, maar laten we hopen dat dit niet gebeurt.

Quick’20 heeft haar eigen strijdplan nodig om aan te blijven haken bij de boven haar staande teams en in het vervolg van de competitie veel meer punten dan nu te halen.

 

Makkelijk gezegd. Quick’20 hoeft wel geen echte inhaalrace te starten, wel moet het bijblijven om uiteindelijk weg te blijven van de onderste vier en om dat te bereiken zal het vooral achterin stabieler moeten worden. Het aantal tegengoals is met 44 veel te hoog. Aantal doelpunten voor is 29 en als er vanaf nu zo wordt gevoetbald dat die cijfers tegen en voor worden omgedraaid  in de komende 18 wedstrijden dan is het vrijwel zeker dat er genoeg punten worden gehaald om niet op de plaatsen 15 tot en met 18 te eindigen.

 

Hoe de opstelling er aanstaande zondag uit ziet is nog onduidelijk, want diverse spelers hebben kleine klachten. Zaak voor de medische staf om ze, wel gezond, speelklaar te krijgen.

 

Quick’20 zorg dat er drie punten worden meegenomen uit Rosmalen. Denk aan de uitwedstrijd in januari 2018 toen de ommekeer werd ingezet met een 1-2 winst bij EVV.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube