Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2019

woensdag 16 januari 2019 - Algemeen


Op de herfstige zondag 13 januari vond de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Sponsoren, Quick Business,  bestuur en genodigden wensten elkaar een gelukkig 2019 onder begeleiding van een voortreffelijke lunch.

Zoals gebruikelijk werd er  voor-  en achteruit gekeken  door verschillende sprekers. In zijn welkomstwoord memoreerde voorzitter Gerard Heskamp de heroïsche apotheose  van het eerste elftal in 2018 en de visie van Quick’20 op de toekomst. Duidelijk is ook dat 2019 in het teken van het komende jubileum zal staan en uiteraard handhaving van het eerste in de 3de divisie.

Clubactie
Op deze grijze zondag werden een aantal mensen in het zonnetje gezet. Jos Damink die, na 55 jaar,  voor de laatste keer de leiding had over de Wildactie. Desirée Broekman en Ilse Tijdhof hebben samen met 450 jeugdleden gezorgd voor de enorme opbrengst -€ 22.197,60- van de Grote Clubactie. Af en toe gebeurt het op of rond een voetbalveld. Een speler of toeschouwer die onwel wordt en zelfs moet worden gereanimeerd. Rudi Verdam, Jan Teussink en Stef Boudrie  hebben door hun adequate optreden waarschijnlijk een leven gered. Alle reden om ze hiervoor extra te bedanken.

Burgemeester
Na de speech van Mark Arends, voorzitter van Quick Business, was de microfoon voor Patrick Welman, de nieuwe burgervader van Oldenzaal. De oud-CDA wethouder van Enschede en geboren Glanebrugger  zei uit te kijken naar het clubjubileum en zijn nog op te bouwen band met Quick’20. Zelf heeft hij gevoetbald bij Avanti en zijn kinderen spelen nu nog bij Sparta in Enschede maar dat zal waarschijnlijk wel Quick’20 gaan worden. Wellicht krijgen wij dus op termijn een burgemeester als actieve vader en vrijwilliger binnen onze club.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube