Nieuws

Quick’20 – Quick (H) Eerste competitiewedstrijd in 2019

vrijdag 11 januari 2019 - 1e selectie


Aanstaande zondag 13 januari speelt Quick’20 thuis tegen Quick uit Den Haag. Tegenstander Quick staat op de 11e plaats met 19 punten uit 14 en Quick’20 bezet de 15e plaats met 14 uit 15.

Het wordt voor Quick’20 hoog tijd om naast de eerste en tot nu toe enigste winst thuis tegen OJC Rosmalen opnieuw de volle drie punten in Oldenzaal te houden. Thuis gaat het dit seizoen vrij stroef met 1 overwinning, 1 gelijkspel en 5 nederlagen en een doelsaldo van 11-19.

Quick’20 haalde thuis uit 7 duels maar 4 punten en uit werden er 10 punten uit 8 gehaald met 1 gelijkspel en 3 overwinningen tegen niet de minste tegenstanders als Goes, OFC en Westlandia met een doelsaldo van 25-21.

 

Quick uit Den Haag heeft 5 punten meer dan Quick’20 met één wedstrijd minder gespeeld en de thuisbalans is 15 punten uit 8. Uit werden er 4 punten gehaald, 1 keer winst, 1 keer gelijk en 4 keer verlies.

Quick uit Den Haag begon het seizoen slecht met 4 nederlagen achtereen en daarna werden er 3 punten uit vier gehaald, dus 3 punten uit de eerste 8 duels. De volgende 6 wedstrijden werden er liefst 16 punten gehaald, met 1 gelijkspel uit en vijf overwinningen, waarvan vier thuis, wat met 12 punten lekker opschiet in de stand op de ranglijst.

 

Met 15 gespeelde wedstrijden is Quick’20 nog niet op de helft van het totaal te spelen wedstrijden van 34. In vergelijking met afgelopen seizoen staan we er nu gunstiger voor. Quick’20 heeft nu 14 punten en afgelopen seizoen waren dat er 10 na 15 wedstrijden en daarmee begon toen de winterstop.

 

Een scenario als in het voorjaar van 2018 moeten we niet willen en het is ook niet reëel dat je opnieuw een schijnbaar onoverbrugbare achterstand goedmaakt. Gelukkig zitten we nu niet in die situatie en het is zaak daarin ook niet terecht te komen. Het lijkt erop dat je in 2019 nog meer punten dan 36 nodig hebt om niet evenals in 2018 bij de onderste vier te eindigen, want de teams doen nog minder voor elkaar onder dan in andere jaren.

 

Tegenstander Quick zette een goede serie neer aan het slot van 2018.
Spelers van Quick’20 het is jullie taak daaraan in 2019 een einde te maken en te zorgen dat we in 2019 goed starten en we ons vroegtijdig handhaven in de Derde Divisie.
Jan Willem Kamp, zal dat als vertrekkend aanvoerder als zijn laatste “kunstje” en “afscheidscadeau” samen met jullie aan Quick’20 willen aanbieden.

___________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : J.J.M. Vries

Ass.scheidsrechters       : J. van der Waaij en G. Jansen

___________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube