Nieuws

Quick’20 – Hercules laatste thuiswedstrijd kalenderjaar 2018

vrijdag 14 december 2018 - 1e selectie


Dit is de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2018 en na een korte overwintering van drie weken wordt de competitie op 13 januari 2019 hervat met wederom een thuiswedstrijd tegen Quick uit Den Haag.

 

Het wordt voor Quick’20 tijd om naast de 1e winst tegen OJC Rosmalen opnieuw een thuisduel te winnen. Thuis gaat het dit seizoen vrij stroef met 1 overwinning, 1 gelijkspel en 5 nederlagen en een doelsaldo van 11-19. Voor het ingaan van de winterstop van drie weken is winst zeer welkom en dan kun je redelijk gerust met winterreces gaan. Na de winterstop volgt dan op 13 januari het duel thuis tegen Quick (H) en daarna weten we op de helft van de competitie waar Quick’20 dan na 17 wedstrijden staat op de ranglijst.

 

Tegenstander Hercules is voor Quick’20 altijd een geduchte opponent waartegen goede en spannende duels worden uitgevochten. Vorig seizoen verloor Quick’20 uit in Utrecht en won het thuis. Hercules heeft drie punten meer dan Quick’20 met een wedstrijd minder gespeeld en de thuis- en uitbalans is aardig in evenwicht. Thuis werden er uit zeven 9 punten gehaald en uit in evenveel duels 8 punten. Quick’20 haalde thuis uit 7 duels maar 4 punten en uit werden er 10 uit 8 acht gehaald met drie overwinningen tegen niet de minste tegenstanders als Goes, OFC en Westlandia.

 

Afgelopen zondag werd er uit bij ADO’20 goed gespeeld, maar de kansen moeten wel worden benut. Te vaak zeggen de toeschouwers van de tegenstander: “jullie spelen zo goed, hoe kan het dat jullie zo laag staan”. Mooie woorden maar het spel op het veld moet nog altijd meer doelpunten voor dan tegen opleveren om de winst te halen.

 

Quick’20 heeft nu 14 punten na 15 wedstrijden en afgelopen seizoen was dat 10 na 15 en daarmee ging het team toen de winterstop in. Dit seizoen worden er tot de winterstop 16 wedstrijden gespeeld en wat zou het mooi zijn als  er zondag drie punten bij komen en 2018 wordt afgesloten met 17 punten.

 

Spelers laat zien waartoe jullie in staat zijn en dan kan de tweede thuisoverwinning worden gevierd en kunnen de komende feestdagen met sportief plezier worden ingezet.

 

__________________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : D. Schaper

Ass.scheidsrechters       : K. Weever en G. van Mun

__________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube