Nieuws

Quick ’20 verliest laatste uitwedstrijd voor winterstop van ADO ‘20

maandag 10 december 2018 - 1e selectie


Op een regenachtig en winderig sportpark heeft Quick ’20 haar laatste uitwedstrijd voor de winterstop helaas niet weten te winnen. Ondanks dat het een goede wedstrijd speelde, verloor het uiteindelijk op bezoek bij ADO ’20 met 3-1.

Ondanks het koude weer wisten toch nog aardig wat supporters het sportveld van ADO ’20 te vinden. Quick begon sterk aan de wedstrijd, maar het was ADO ’20 wat al na 6 minuten spelen op voorsprong wist te komen. Het was Raymond de Waard die binnen wist te tikken.

Na deze goal was het Quick ’20 weer wat het initiatief nam. Dit resulteerde al in de 12e minuut in de gelijkmaker. Jeroen Visscher wist na een goede actie fantastisch binnen te schieten. Nog geen drie minuten later had Quick ook op voorsprong kunnen komen. Helaas wisten de spelers van Quick een drie-tegen-een situatie niet goed uit te spelen, waardoor er voorlopig 1-1 op het scorebord bleef staan.

Ook in de minuten daarna ging het spel aardig heen en neer en wisten beide ploegen kansen te creëren. In de 23e minuut was het ADO wat een van deze kansen af wist te maken. Jesper de Vré wist ADO ’20 opnieuw op voorsprong te zetten. Ook na deze goal deed Quick er alles aan om snel weer op gelijke hoogte te komen. Zowel een kopbal van Yannick Heskamp als van Jan-Willem Kamp vlogen helaas net over of naast het doel van keeper Joey Wieze.

De tweede helft speelde zich vooral op het middenveld af, waardoor beide ploegen minder kansen wisten te gecreëerd als in de eerste helft. In de 76ste minuut wist ADO ’20 een van deze kansen wel te verzilveren tot een doelpunt. Na een goede actie over de linkerkant, wist opnieuw Raymond de Waard de 3-1 binnen te schieten. Ondanks dat Quick nog haar best deed om iets terug te doen, bleef er 3-1 op het scorebord staan

Met nog één (thuis)wedstrijd tot aan de winterstop voor de boeg hoopt Quick ’20 het jaar positief af te sluiten. Na een aantal goede wedstrijden gespeeld te hebben, verdient de ploeg van trainer Michel Steggink het dan ook om het jaar af te sluiten met een overwinning. Aanstaande zondag moet dit gebeuren tegen Hercules. De aftrap is om 14:00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube