Nieuws

Quick’20 bezoekt ADO’20

vrijdag 7 december 2018 - 1e selectie


Quick’20 reist zondag tijdig naar sportpark De Vlotter in Heemskerk voor de uitwedstrijd tegen ADO’20, Aanhouden Doet Overwinnen.

 

Quick’20 heeft nog twee mogelijkheden om redelijk gerust te overwinteren. Het is te hopen dat de ploeg de kater van het verlies van eigenlijk vier punten in zes dagen snel te boven is gekomen .

Quick’20 haalt dit seizoen de meeste punten in uitwedstrijden en dat is natuurlijk een goede bagage voor het duel in Heemskerk. Een week later volgt de thuiswedstrijd tegen Hercules en in 2019 gaat het seizoen verder met ook thuis op 13 januari Quick (H) als tegenstander.

Vorig seizoen speelde Quick’20 uit gelijk met 1-1 bij de toenmalige debutant ADO’20. Thuis werd het 4-1 en had Quick’20 de punten hard nodig, terwijl er voor ADO’20 niets meer op het spel stond. Dit seizoen heeft ADO’20 al 26 punten verzameld uit 14 en staat het op de 5e plek, tegenover Quick’20 met 14 uit 14 en een 15e plaats.

ADO’20 heeft thuis nog geen wedstrijd verloren, dus daarin schuilt voor Quick’20 een mooie uitdaging, ADO’20 won drie van de zeven thuiswedstrijden en  speelde er vier gelijk.

ADO’20 zal Quick’20 zeker niet onderschatten, voor Quick’20 hoeft er ook geen enkele reden te zijn om te vrezen voor de Heemskerkers. Het is alleen belangrijk om gedurende de hele wedstrijd gemiddeld een zeven en half  te halen en niet zoals geregeld in voorgaande duels, een 8, afgewisseld met een 5.

 

Quick’20 zorg voor één of drie punten en dan wordt het weer een schitterende terugreis.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube