Nieuws

Quick’20 – Jong FC Volendam Zaterdag 1 december 18.00u

vrijdag 30 november 2018 - 1e selectie


Tegenstander Jong FC Volendam speelt  voor het eerst in de Derde Divisie Zondag en staat op de 2e plaats met 26 punten uit 13. Quick’20 staat op plek 15 met 13 punten uit 12.

Quick’20 speelt de tweede helft van de bij rust gestaakte wedstrijd tegen HSC’21 op donderdagavond 6 december om 20.00 uur en de stand is 0-1.

Jong FC Volendam begon ijzersterk aan deze competitie met 19 punten uit 7 en daarna werden er in 6 duels 7 punten gehaald. Thuis is het resultaat 14 uit 7 en Uit 12 uit 6. De in de beginfase bijna zekere 1e periodetitel ging aan de neus van Jong FC Volendam voorbij en werd veroverd door TEC.

 

Quick’20 begon niet goed aan deze competitie. In de 4e wedstrijd werd pas het 1e punt gehaald met in de 6e wedstrijd de 1e overwinning thuis en daarna 2 nederlagen en in de laatste 4 duels ging het prima en werd er 3 keer uit gewonnen. Resultaat Thuis is 3 uit 5 en Uit 10 uit 7.

 

Quick’20 had afgelopen seizoen pas 13 punten na de 17e wedstrijd en de 1e overwinning was op 17 december 2017 tegen Jong De Graafschap in de 15e wedstrijd en op 21 januari 2018 werd er in de 17e wedstrijd uit gewonnen bij EVV en daarna ging het goed met Quick’20.

 

In dit seizoen 2018-2019 hebben we na 12 wedstrijden al 13 punten en inclusief het restant van de wedstrijd tegen HSC’21 op 6 december worden er dit jaar nog 4 wedstrijden gespeeld. Morgenavond Jong FC Volendam thuis, volgende week ADO’20 uit en Hercules op 15 december thuis, wat dan de laatste wedstrijd voor de winterstop is.

 

Het spel van Quick’20 verschilt nogal per duel, feit is wel dat een schorsing of blessure redelijk goed kan worden opgevangen door de kwalitatief brede selectie en het wordt hoog tijd voor de tweede thuisoverwinning al zal dat niet eenvoudig zijn tegen nummer 2 Jong FC Volendam.

Tim Zwienenberg doet niet mee wegens een schorsing van één wedstrijd..

______________________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : B. Sahiner

Ass.scheidsrechters       : J.L. de Koning en mevr. F.M. Hoogendijk

______________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube