Nieuws

Quick’20 zat 1 verslaat Juliana ’32: 4-1

maandag 26 november 2018 - Senioren


Zaterdag 16 november stond het duel Quick’20 zat 1 tegen Juliana ’32 op het programma, een reprise van het eerder in het seizoen gespeelde bekerduel tussen beide ploegen, tevens het voorprogramma voor het duel Quick ’20 tegen HSC’21.

Een zeer korte fase van aftasten ontbrandde de wedstrijd reeds in de 2de minuut. Scheidsrechter Kremer gaf de thuisploeg een vrije trap op de rand van ht penaltygebied. Dylan Rickhoff versloeg de doelman uit Hengelo met een fraaie boogbal in de linkerhoek: 1-0. Drie minuten later was het alweer gelijk. Een lange bal van achteruit werd enigszins onderschat door de Oldenzaalse defensie en de de Hengelose spits wist met een gelukkige kluts vrij te komen voor doelman Hooge Venterink, die op diens schot het antwoord schuldig bleef: 1-1. Hierna neutraliseerden beide ploegen elkaar tot vlak voor de rust. Een fraaie voorzet van Rick Groenewold werd door Dylan Rickhoff het doel in gewerkt: 2-1.

Hierna speelde de thuisploeg een gewonnen wedstrijd. Ondanks goede wil en hard werken wisten de Hengeloërs geen beslissend gevaar voor het Oldenzaalse  doel te creëren, terwijl de thuisploeg voortdurend gevaarlijk bleef. Een prachtig doelpunt van Dylan Rickhoff betekende niet de  3-1(buitenspel) en weer was Rick Groenewold de aangever. Jurriën Mulder zag een vrije trap op de linker paal spatten.  Boyd Roord zette in de 31ste minuut de stand van 3-1 op het bord na een fraaie voorzet van de ingevallen Florian Boitelle.  De mooiste goal kwam op naam van Milan Braam na een subtiel steekpassje op Dylan Rickhoff, die de bal met het hoofd panklaar legde voor Braam. Voor Milan Braam restte een simpel intikkertje. Daarna werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld door de thuisploeg, waar Max van Goethem (eerste basisplaats dit seizoen) op het middenveld een berepartije speelde. Nu rest de lastige uitwedstrijd in Nijverdal tegen DES, waarna de dinsdag daarop het bekerduel wacht met hoofklasser Excelsior ’31 uit Rijssen (dinsdag 28 -11 op sportpark Vondersweide).

 

Opstelling Quick ’20: Ruben Hooge Venterink – Mats Winkelhuis(Joris Snijders)- Willem Kienhuis – Lars Ketelaar – Cees Schurink(Florian Boitelle)- Jurriën Mulder(Jesse Olde Monnikhof) – Max van Goethem- Milan Braam ©- Boyd Roord – Dylan Rickhoff – Rick Groenewold

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube