Nieuws

Nummer 16 Quick’20 bezoekt nummer 15 Westlandia

vrijdag 23 november 2018 - 1e selectie


Afgelopen zaterdag viel in de rust van de wedstrijd Quick’20-HSC’21 letterlijk het licht uit. De wedstrijd werd gestaakt en HSC’21 leidde verdiend met 0-1. De tweede helft wordt nu gespeeld op donderdagavond 6 december a.s. om 20.00 uur en we hopen dat Sinterklaas ons dan verrast met een overwinning als cadeau.

 

Afgelopen zaterdag was op sportpark Vondersweijde duidelijk te merken dat de grote drukte de laatste jaren bij Quick’20 is verschoven van de zondag naar de zaterdag en dat kan ook niet anders.

Het juniorenvoetbal is zaterdags van 8.30 tot 16.30 uur en de 13 seniorenteams spelen van 15.00-19.00 uur. Ook bij de wedstrijd van het 1e was het druk met plm. 1200 toeschouwers en de entourage rondom het veld maar ook in het clubgebouw was fantastisch.

 

De gelijkenis met Westlandia is dat er daar alleen op zondag nog een 1e team is en een veteranenteam en dat er zaterdags naast de 35 junioren- 11 seniorenteams spelen.

Bij Quick’20 spelen er nog 6 teams op zondag, inclusief  het 1e en een Damesteam.

 

Westlandia en Quick’20 treffen elkaar zondag op sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk voor de 5e keer sinds de invoering van de Derde Divisie Zondag. In het eerste seizoen werden zowel uit als thuis de punten gedeeld en afgelopen seizoen verloor Quick’20 tweemaal.

 

De eerste periode werd zondag door Westlandia afgesloten met een prima 0-3 zege bij JVC Cuijk en nog belangrijker het was de 200e goal van Westlandia op dit niveau. Westlandia staat op de 15e plaats met 12 punten uit 12 en Quick’20 staat een plaats lager met 10 uit 11.

Westlandia won zowel thuis als uit tweemaal en verloor zowel thuis als uit viermaal. Quick’20 won uit tweemaal, speelde 1 keer gelijk en verloor driemaal en thuis werd er 1 keer gewonnen en viermaal verloren.

 

In welke opstelling Quick’20 speelt is onbekend, er zijn geen schorsingen meer en met uitzondering van de inmiddels revaliderende Luc Stolker zijn alle spelers fit.

 

Het is de eerste keer dat de ploeg in een  volledige wedstrijd kan laten zien dat het spel en de resultaten niet lijden onder het vertrek na dit seizoen van hoofdtrainer Michel Steggink.

Jongens ga er vol voor op het veld in het fraaie kassengebied in het Westland en zorg voor een goed begin van de tweede periode.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube