Nieuws

Bij Quick’20 – HSC’21 gaat het licht uit

zondag 18 november 2018 - 1e selectie


Quick’20 – HSC’21, Gestaakt bij ruststand van 0-1

Letterlijk ging het licht uit toen de ploegen al in de kleedkamer waren na de eerste helft. Het zal wel niet met de Zwarte Piet discussie te maken hebben, maar het licht ging helemaal op zwart bij Quick’20 in de rust van de wedstrijd. Wel mooi dat Sinterklaas in Oldenzaal niet houdt van witte Pieten.

Het is jammer dat het duel gestaakt moest worden want de entourage was geweldig met 1200 toeschouwers, waaronder veel Haaksbergenaren.

HSC’21 was de eerste helft sterker en dat werd al na 11 minuten beloond met een voorsprong van 0-1. Het was uit een prachtige aanval waaruit het doelpunt viel, wel was er sprake van desorganisatie in de verdediging van Quick’20 en was het via een eigen speler dat de bal in het doel rolde.

Quick’20 had wel wat kleine kansen, HSC’21 toonde het betere spel. Kort voor rust werd het bijna 0-2, nadat de keeper van Quick’20 een hoge bal niet kon vangen.

Het leek wel of de gemiddeld genomen zeer jonge ploeg van Quick’20 onder de indruk was van het in grote getale opgekomen publiek en in de tweede helft waren ze hier vast aan gewend geweest en was het misschien anders gegaan, ach ook bij HSC zullen ze het strijdplan voor de 2e helft wel klaar hebben gehad,

Het is nog onduidelijk wanneer de 2e helft wordt gespeeld, het Carnavalsweekend in 2019 staat als 1e inhaalmogelijkheid gepland. Het zal toch bij de KNVB wel bekend zijn dat Oldenzaal de Carnavalsstad van het Oosten en een groot deel van Nederland is en ook in het Zuiden wordt er nooit gevoetbald bij de amateurs met Carnaval.

Scoreverloop: 11. 0-1 Eigen Doel

Quick’20: Bakker, van Houten, Heskamp, Leenders, Zwienenberg, Kamp, Kemna, van Breemen-Schneider, Arslan, Degenaar, Eulderink.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube