Nieuws

Michel Steggink na dit seizoen weg bij Quick’20

donderdag 15 november 2018 - 1e selectie


Aan het einde van dit seizoen zal er een einde komen aan de samenwerking tussen Quick ’20 en trainer Michel Steggink. Tijdens de gesprekken die zijn gevoerd is gebleken dat de visies van beide partijen over de toekomst niet geheel overeen kwamen. Dit heeft er toe geleid dat zowel de club als de trainer heeft aangegeven aan het eind van het seizoen toe te zijn aan een nieuwe en volgende stap.

Michel is sinds het seizoen 2017-2018 trainer van ons vlaggenschip en heeft zich met zijn selectie en staf vorig seizoen op indrukwekkende wijze weten te handhaven in de Derde Divisie. Ook dit seizoen is het een uitdaging om lijfsbehoud in deze divisie te bewerkstelligen. Wij hebben Michel leren kennen als een bevlogen en gepassioneerde trainer die het hoogst haalbare nastreeft voor zichzelf maar ook voor zijn selectie. Daarbij is Michel meer dan in staat gebleken om ook het belang van de club Quick ’20 niet uit het oog te verliezen en mee te willen denken bij het ontwikkelen binnen de club.

Wij willen Michel alvast bedanken voor zijn inzet, passie en vakmanschap en succes wensen voor de rest van dit seizoen en bij het vinden van een nieuwe club.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube