Nieuws

O15 wint van Flevo Boys

maandag 5 november 2018 - Jeugd


Quick ’20 O15-1 heeft na de winst van vorige week uit bij Drachtster Boys opnieuw gewonnen, ditmaal werd Flevo Boys O15-1 met 4-2 verslagen.

Quick ’20 begon scherp aan het duel met Flevo Boys. Al na 2 minuten werd de 1-0 binnen gekopt door Rutger. Na een afgemeten corner van Thimo knikte Rutger uitstekend binnen, 1-0. De 2-0 liet hierna niet lang op zich wachten. Weer was het Thimo met een prima assist, nu kon Ruben zijn eerste goal met het hoofd binnen knikken, 2-0. Quick’20 bleef in die eerste helft kansen creëren. Zo kreeg Sten nog een goede kans de scoren verder uit te bouwen maar de keeper van Flevo Boys pareerde sterk. Flevo Boys probeerde het wel maar kon nauwelijks gevaarlijk worden. Finn moest toch nog een keer in actie komen maar was alert en kon de bal eenvoudig voor de voeten van de spits van Flevo Boys wegpakken

In de rust is er aangegeven dat Quick ’20 aan de bal iets meer moest laten zien. Het was nog te statisch. In de tweede helft was het opnieuw Quick ’20 dat direct het initiatief nam en de score verder uit wil breiden. Na een aantal goede kansen gecreëerd te hebben was het uiteindelijk Sten die met een prachtige goal de 3-0 op het scorebord wist te zetten. Ook hierna liet Quick ’20 aan de bal uitstekend voetbal zien en verzuimde het de score verder op te laten lopen. Na een mooie aanval vanuit het middenveld mocht Stan de rebound intikken en de 4-0 aantekenen. Flevo Boys moest hierna verder met 9 man nadat een speler geblesseerd was uitgevallen en een speler zijn 2e gele kaart en dus rood zag. Quick ’20 begon steeds slordiger te voetballen en liet zich vanuit de omschakeling nog eens twee keer verrassen door de 9 spelers Flevo Boys. Iets dat absoluut niet mag gebeuren en wij ons zeker niet kunnen veroorloven. Al met al een goede overwinnen met nog zeker een aantal verbeterpunten aan het einde van de wedstrijd.

Volgende week speelt de JO15-1 een thuiswedstrijd tegen FC Groningen JO15-1. Aanvang 12:45.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube