Nieuws

Degelijke overwinning op Kloosterhaar voor Quick ’20 zat 1: 0-3

maandag 5 november 2018 - Senioren


Zaterdag 2 november om 14.30 werd er op sportpark De Polderhoek afgetrapt in de wedstrijd Kloosterhaar – Quick ’20 zat 1. Beide ploegen scheidde slechts één punt op de ranglijst, maar dat was op het veld niet te merken.

De bezoekers uit Oldenzaal namen meteen het initiatief, hadden een indrukwekkend veldoverwicht, zonder echter tot gevaarlijke aanvallen te komen.Illustratief voor de (defensieve) strategie van de thuisploeg was, dat zij pas in de 25ste minuut de eerste corner afdwongen. In de tussentijd waren de bezoekers reeds op voorsprong gekomen door een doelpunt van Rick Groenewold (17de minuut), die bij toeval de bal voor zijn voeten kreeg en met een fraaie lob de Kloosterhaarse doelman kansloos liet.

De bezoekers hielden de thuisploeg in een wurggreep en bleven het doel van Kloosterhaar bestoken. Defensieve slippertjes waren ervoor nodig om de thuisploeg (kleine) kansjes toe te staan. Twee keer moest Ruben Hooge Venterink handelend optreden, hetgeen hij uitstekend deed. Een luttel minuten voor het pauzesignaal van scheidstrechter Bos verdubbelde de alerte Rick Groenwold de voorsprong door zijn directe tegenstander te snel af te zijn  en andermaal de Kloosterhaarse doelman kansloos te laten. Met een 0-2 stand werd de thee genoten.

 

In het begin van de tweede helft eenzelfde spelbeeld: een onmachtig Kloosterhaar tegenover  rustige rondtikkende bezoekers, totdat de aanvoerder van Kloosterhaar het vuurtje ontstak door d.m.v. een schandalige overtreding Kevin van Coeverden te vloeren. Hij kreeg ‘slechts’geel van scheidsrechter Bos, hetgeen bij Nermin Čolo een kortsluitingsreactie veroorzaakte. Gelukkig wisten enkele medespelers hem snel tot beadren te brengen, waardoor hem een rode kaart bespaard bleef. Het incident was wel aanleiding tot een periode waarin beide ploegen feller van zich afbeten met een aantal gele kaarten tot gevolg. Dieptepunt was de rode kaart voor Kevin van Coeverden  voor vermeend natrappen. Met tien man hield de Oldenzaalse formatie echter eenvoudig stand, omdat de thuisploeg geen enkele finesse aan de dag legde.

Twee minuten voor tijd gooide Florian Boitelle de wedstrijd in het slot door op een fraaie wijze door 0-3 op het scorebord te brengen. Voorafgegaan was een even fraaie steekpass van Milan Braam. Volgende week is er geen competitieprogramma i.v.m bekerwedstrijden. De ploeg van Tim Engbers neemt het in Zenderen op tegen de lokale trots Zenderen Vooruit (16.00u) om de week daarna voor de competitie Juliana ’32 te ontvangen op sportpark Vondersweide.

 

Opstelling Quick ’20: Ruben Hooge Venterink- Engin Demir- Nermin Čolo(Lars Keteklaar)- Willem Kienhuis- Kevin Coeverden- Cees Schurink- Milan Braam- Jurriën Mulder – Boyd Roord (Florian Boitelle)- Rick Groenewold – Dylan Rickhoff .

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube