Nieuws

Quick’20 zondag naar OFC uit Oostzaan

vrijdag 2 november 2018 - 1e selectie


Van OFC is bekend dat het de ambitie heeft om zo snel mogelijk te promoveren uit de Derde Divisie via een kampioenschap of nacompetitie als periodekampioen. Dit seizoen hebben 5 spelers van De Dijk en ééntje van Quick Boys de selectie versterkt.

 

Voorlopig is het nog lang niet zo ver, de ploeg uit Oostzaan staat op de gedeelde 7e plek met OSS’20 en beide teams hebben een achterstand van 8 punten op koploper Jong FC Volendam en daarmee is de 1e periodetitel onbereikbaar met daarin nog 2 duels te spelen.

 

OFC heeft volgens de berichten een sterk team dat alle linies goed heeft bezet. In de twee seizoenen  dat OFC en Quick’20 tegen elkaar speelden won Quick’20 tweemaal thuis en éénmaal uit en verloor het afgelopen seizoen uit met 6-1 op de 1e competitiedag na de winterstop in januari 2018.

 

OFC heeft in 10 duels 17 punten gehaald (doelcijfers 28-16) en Quick’20 haalde er 7 (13-25).

OFC won thuis driemaal en verloor er twee en Quick’20 won uit éénmaal en verloor er drie.

 

Op papier kan OFC dan een sterkere ploeg hebben dan Quick’20 gezien de stand op de ranglijst, in het veld moet dat eerst nog worden bewezen.

 

Quick’20 moet naast Luc Stolker nu ook Taner Sen voor langere tijd missen, die tegen Blauw Geel’38 kort voor tijd geblesseerd het veld moest verlaten. Naar nu blijkt heeft hij de enkelbanden ingescheurd en is hij 5 tot 6 weken uitgeschakeld. Luc is voorlopig ook nog niet inzetbaar.

Taner en Luc we wensen jullie een goed herstel toe.

 

De opstelling van Quick’20 voor a.s. zondag is zoals gebruikelijk onbekend bij outsiders, spelers die normaal geen basisplaats hebben krijgen misschien een kans om hun kunnen te laten zien.

Makkelijk wordt het niet in Oostzaan, ook daar geldt dat geen tegenstander onverslaanbaar is in de derde divisie en als Quick’20 uitgaat van eigen kracht moet het mogelijk zijn het wonder van Goes te herhalen.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube