Nieuws

Quick’20 – Blauw Geel’38 Zondag 28 oktober 14.00 uur

vrijdag 26 oktober 2018 - 1e selectie


Afgelopen zondag liet Quick’20 in Goes weer eens zien dat het wel degelijk goed kan voetballen, nu moet het team dit ook laten zien aan het thuispubliek. Dat wacht dit seizoen toch wel op een goede wedstrijd met voor Quick’20 drie punten na het laatste fluitsignaal. Thuis werd er wel één keer gewonnen tegen OJC Rosmalen en winst is altijd goed, tegen Blauw Geel zal het nodig zijn dat het spel over de hele wedstrijd ruim voldoende is om een overwinning te kunnen vieren.

 

Blauw Geel’38/JUMBO staat op de 15e plaats met 9 punten uit 9 en 14 doelpunten voor en 22 tegen.

Quick’20 is na de winst van 2-3 bij Goes gestegen van de laatste plaats naar plek 15 en heeft 7 punten uit 9 met de doelcijfers 12-23.

Blauw Geel’38 heeft thuis in vijf  duels twee keer gewonnen en driemaal verloren en uit werd er één keer gewonnen en driemaal verloren.

Quick’20 won er thuis van de 4 wedstrijden nog maar één en verloor er drie en uit werd er driemaal verloren, één keer gelijk gespeeld en de eerste winst uit was tegen Goes afgelopen weekend.

 

Opvallend bij de resultaten van Blauw Geel’38 is, dat HSC’21 thuis met liefst 3-0 werd verslagen. De club uit Haaksbergen bezoekt Quick’20 op zaterdagavond 17 november.

 

De opstelling van Quick’20 weten alleen de spelers tot het eerste fluitsignaal.
Zelf verwacht ik dat Julian Bakker weer het doel verdedigt.

Achterin is Taner Sen weer inzetbaar na twee wedstrijden schorsing en het zal voor de trainer een moeilijke keus worden tussen hem en Wesley van Houten.

Onzeker is nog of Frank Eulderink meedoet want helaas voor Quick’20 moet hij soms op zondag werken en hoe graag hij dat zelf ook wil het is niet altijd makkelijk te ruilen met een collega en werk gaat voor.

Luc Stolker moet eerst worden geopereerd en daarna zal de revalidatie de nodige tijd kosten.

 

Het zou mooi zijn als Quick’20 een goed vervolg geeft aan de verrassende en verdiende winst bij Goes vorig weekend en zondag thuis voor de tweede keer wint.

___________________________________________________

Arbitrale Leiding:

 

Scheidsrechter               : N.H.H.J. Tunnissen

Ass.scheidsrechters       : S.F. Bosscha en F. Winter

_________________________________________________________

 

Wedstrijdsponsor is:

 

RABO BANK

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube