Nieuws

Quick’20 ZA1 speelt gelijk bij Hellendoorn

maandag 15 oktober 2018 - Senioren


Na het teleurstellende gelijkspel tegen ASV’57 wachtte het team van Tim Engbers de lastige uitwedstrijd tegen Hellendoorn. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel en daarmee mocht de thuisploeg het meest tevreden zijn.

Aanvankelijk was de partij volkomen evenwichtig, het spel golfde op en neer, waarbij de Oldenzalers gevaarlijker waren dan de thuisploeg. Met name Rick Groenwold op rechts en Engin Demir op links waren een ware plaag voor de Hellendoornse defensie, maar het schortte aan precisie in de eindpass of aan bezetting voor de goal om doelpunten te laten aantekenen. In de 18de minuut hielp Rick Groenewold een enorme kans om zeep door volkomen vrijstaand de bal over het Hellendoornse doel te schieten. Drie minuten later lag de bal aan de andere kant in het netje. Hendriks was Mats Winkelhuis te snel af en scoorde met een diagonaal schot, waarbij hij invaller-doelman Ruben Sluik – hij verving de geblesseerde Sander Vis-  kansloos liet. Opnieuw was de Oldenzaalse ploeg aangewezen op achtervolgen, maar de inhaalrace duurde niet lang. Rick Groenwold kwam al een duveltje uit een doosje voor zijn  man om een voorzat van Engin-‘Okki’Demir in te koppen: 1-1.

 

De bezoekers gingen vervolgens op zoek naar meer en waren dichtbij een treffer toen Lars Ketelaar net niet genoeg kracht kon geven aan een kopbal uit een vrije schop. De rust werd bereikt met een 1-1 stand. Na de rust wilden beide partijen meer, maar ondanks een optisch veldoverwicht wisten de bezoekers niets meer te creëren, maar zij gaven ook niets meer weg,  Lars Ketelaar heerste in de verdediging, Cas Koopman op het middenveld. Ook het inbrengen van Florian Boitelle (voor de moegestreden Rick Groenewold) bracht niet het gewenste gevaar, het ontbrak aan het vernuft om de met alle man strijdende thuisploeg te kloppen. Het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Braaksma kwam voor de Hellendoorners als een bevrijding, terwijl de bezoekers teleurgesteld afdropen. Volgende week wacht hen weer een sterke opponent: Bergentheim.

 

Opstelling Quick ’20: Ruben Sluik, Engin Demir, Lars Ketelaar, Nermin Čolo (Kevin van Coeverden), Mats Winkelhuis, Milan Braan ©, Cees Schurink,Cas Koopman,  Dylan Rickhof (Jesse Olde Monnikhof), Boyd Roord, Rick Groenewold ( Florian Boitelle).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube