Nieuws

Quick’20 speelt zondag 14 oktober om 14.00 uur thuis tegen TEC

vrijdag 12 oktober 2018 - 1e selectie


Vanaf het seizoen 2010-2011 is door TEC een ware opmars ingezet door vanaf de Derde Klasse in 6 jaar in sneltreinvaart de Tweede Divisie te bereiken. In 2014 werd in de Eerste Klasse via de nacompetitie de Hoofdklasse bereikt, waar het direct kampioen werd en promoveerde naar de Topklasse, waar in het in het seizoen 2015-2016 op de 2e plek eindigde  en zo na 1 jaar al promoveerde naar de “nieuwe” Tweede Divisie.

Afgelopen seizoen degradeerde TEC naar de Derde Divisie na uitschakeling in de nacompetitie door Scheveningen dat daardoor promoveerde.  TEC heeft zich als doel gesteld zo snel mogelijk terug te keren naar de Tweede Divisie.  Het heeft zich ook dit seizoen “op papier” behoorlijk versterkt en zelfs deze week nog werd er weer een nieuwe aanwinst gepresenteerd.

Trainer Frits van den Berk erkent dat het niet gemakkelijk wordt omdat er meer clubs hetzelfde doel hebben. Wel zegt hij dat het maximale mag worden geëist van zijn selectie omdat ze worden betaald. In de competitie haalde TEC 13 punten uit 6 en staat het op de gedeelde 6e plaats met UNA. TEC heeft evenals HBS één wedstrijd minder dan de andere teams vanwege uitstel van de wedstrijd TEC-HBS, afgelopen weekend wegens het 125 jarig jubileum van HBS.

 

Quick’20 heeft 4 punten uit 7. Thuis werd er tweemaal verloren en éénmaal gewonnen. Uit werd er driemaal verloren en éénmaal gelijk gespeeld. Gewonnen werd er buitenshuis nog niet.

 

Langzamerhand begint het erop te lijken dat Quick’20 weer een zwaar seizoen tegemoet gaat. Het is ook dit seizoen stroef gestart en het spel zal behoorlijk moeten verbeteren om de komende twee wedstrijden weerstand te kunnen bieden aan de “grootmachten” TEC (vandaag) en Goes (week erop), als je de huidige stand tenminste als maatstaf neemt, waarop Goes derde staat met 15 punten en TEC gedeeld zesde met 13 punten en een wedstrijd minder.

 

Het seizoen is nog lang en er kan nog veel gebeuren. Spelers en staf laat zien dat jullie er alles aan is gelegen om de weg omhoog snel in te zetten. Het is belangrijk niet te ver achterop te raken, want een soortgelijke geweldige apotheose van een seizoen met een Houdini act in juni 2018 is niet realistisch en eenmalig.

 

Het zou mooi zijn als Quick’20 haar supporters op een positieve wijze verrast en zorgt voor de tweede thuisoverwinning op rij.

___________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter              : R. Witlox

Ass. scheidsrechters      : R.D. Reinds en J. Langenberg

___________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube