Nieuws

Quick’20 Zaterdag 1 verliest eerste punten

maandag 8 oktober 2018 - Senioren


Na twee overwinningen was het voor de mannen van Tim Engbers zaak aan te haken en dus opnieuw te winnen, maar een verslapen eerste helft gooide roet in het eten.

Nadat in het kader van de ‘week van de scvheidsrechter’eerst arbiter Beser uit Hengelo (gld) in het zonnetje was gezet, begonnen de twee ploegen aan de wedstrijd, of beter gezegd één ploeg begon aan de wedstrijd, namelijk de bezoekers, de thuisploeg was nog niet helemaal wakker. Want reeds in de 2de minuut kregen de bezoekers de gelegenheid het doel van Sander Vis te bestoken. Omdat Vis een rebound moest toestaan en de rest van de verdediging niet alert was, kon Thierry Koorn van dichtbij de 0-1 aantekenen. Weer waren de mannen van Tim Engbers op achtervolgen aangewezen! Een luttel aantal minuten later werde het nog erger: balverlies van Florian Boitelle leidde een snelle counter in, er werd een crosspas gegeven op de rechtsbuiten Visser, die alle vrijheid kreeg om naar binnen te draaien en bijzonder fraai de 0-2 te scoren. De thuisploeg was danig van slag. Men slaagde er niet in de tegenstander de wil op tev leggen, laat staan kansen af te dwingen.

In de rust moesten Tim Engbers en Erik Hazewinkel het een en ander recht zetten, want er zou uit een ander vaatje getapt moeten worden om een goed resultaat te behalen. De tweede helft werd begonnen met Mats Winkelhuis ter vervanging van Kevin van Coeverden en Rick Groenewold i.p.v. Dylan Rikhoff. Er kwam iets meer lijn in het spel. De tegenstander uit Aadorp werd teruggedrongen, maar veel gevaar stichtte de thuisploeg niet. De 1-2 van Mats Winkelhuis bracht weer hoop in de Oldenzaalse harten. Winkelhuis mocht vrij opstomen en schoot van zo’n 25 meter met links in de winkelhaak. De Oldenzalers stormden nu hartstochtelijk naar voren om de gelijkmaker af te dwingen, terwijl de Aadorpers met evenveel hartstocht vochten voor een resultaat. Helaas ontbrak bij de thuisploeg het overleg om de tegenstander de wil op te leggen. Toch kwam zij zo’n 20 minuten voor tijd langszij: Jesse Olde Monnikhof draaide zich in de zestien fraai langs zijn tegenstander en schoof de 2-2 in de linkerhoek. Nog een twintigtal minuten de tijd om een overwinning binnen te slepen, met Jurrien Mulder binnen de ploeg ter vervanging  van Florian Boitelle en enekele omzettingen, maar de thuisploeg bleef te slordig om de Aadorpse muur te slechten. De bezoekers beperkten zich inmiddels tot verdedigen van het punt en sommigen waren conditioneel op, maar de thuisploeg wist daar niet van te profiteren. Samenvattend, een wedstrijd met twee gezichten, waarbij de thuisploeg de overwinning reeds binnen 10 minuten op het spel had gezet. Volgende week zal er tegen Hellendoorn, dat Bergentheim met 0-1 versloeg en medekoploper is, scherper begonnen moeten worden.

Opstelling Quick ’20: Sander Vis, Engin Demir, Nermin Čolo, Lars Ketelaar, Kevin van Coeverden (Mats Winkelhuis), Milan Braam ©, Cees Schurink, Boyd Roord, Florian Boitelle( Jurrien Mulder) , Dylan Rikhoff (Rick Groenewold), Jesse Olde Monnikhof.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube