Nieuws

Verslag Quick’20 tegen OJC door een fanatieke supporter

dinsdag 2 oktober 2018 - 1e selectie


QUICK’20 heeft de eerste overwinning te pakken.

Voor de tweede dit seizoen keer werd er alweer op zaterdagavond gevoetbald.

Quick begon voortvarend met goed combinatie voetbal maar de eerste grote kans was voor OJC die in de counter op links uitbrak omdat er teveel mensen van Quick niet goed stonden. Tot groot geluk ging de bal op de paal. Tim Zwienenberg kwam vaak erg goed door op links maar zijn voorzetten werden helaas niet goed omgezet in een doelpunt. Een afstandschot van Jeroen Visscher in de linkerhoek werd goed gepareerd door doelmanTinus van OJC. Voorafgegaan door snelle uitvallen van OJC .

In de 25e minuut was het wel raak voor Quick door Frank Eulderink die de bal vanaf rechts met zijn linker gouden voetje de bal links in de bovenhoek krulle (alla Robben). 1 – 0. Vervolgens werd Quick’20 nog een strafschop onthouden omdat Degenaar in schoringspositie omver werd gedrukt. In de 30e minuut was het wederom Frank Eulderink die Quick’20 op 2 -0 zette door vanaf links de bal beneden in de lange rechterhoek te schieten. Een pass op links van Jasper-Ewout van Bremen op Alpi Arslan die met een spijtende pass Melvin Degenaar in scoringspositie zette werd geweldig gestopt door keeper Tinus van OJC. Voor rust werd OJC nog een keer gevaarlijk met een kopbal van de goed spelende nr. 12 Doremalen.

 

In de 49e minuut had Melvin het geluk niet aan zijn zijde omdat de keeper hem wederom in weg de stond. In 54e minuut werd het eerste doelpunt voor OJC terecht voor buitenspel afgefloten. Dit zou nog eens twee gebeuren. OJC begon steeds meer risico te nemen hetgeen ook resulteerde een aantal gevaarlijke situaties maar keeper Julian Bakker stond zijn mannetje. Jeroen Visscher was reeds in de 54e minuut gewisseld door Cas Goorhuis-Oude Sanderink die drie minuten later al geel pakte. Vervolgens werd Frank Eulderink gewisseld door Lennart Jansink. In de 68e minuut werd OJC toch beloond door Meeuwsen die 2 – 1 aantekende door niet kordaat optreden in de defensie van Quick’20. Maar gelukkig hadden we Lennart Jansink die in dezelfde minuut 3 -1 scoorde.

Julian Bakker redde bekwaam in de 73e minuut voor Quick’20 en werd een doelpunt van OJC zoals vermeldt wederom voor buitenspel afgekeurd. In de slotfase waarin OJC nog een aantal corners kreeg  en hun keeper zich ook nog liet zien in de 16 meter was het billenknijpen in de laatste minuten ten einde en een feit dat Quick’20 de eerste drie punten in de tas had. Overigens zijn aan de zijde van OJC zes gele kaarten en bij Quick’20 een gele kaart gevallen. Hieruit zou men kunnen opmaken dat het een harde partij zou zijn geweest maar was geen zins aan de orde. Een speler van OJC had reeds geel tijdens de wedstrijd en kreeg na de wedstrijd nog eens geel dus rood. Dezelfde speler kreeg vervolgens nog een keer rood van de scheidsrechter Sahiner voor aanmerkingen op het functioneren van de leidsman.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube