Nieuws

Quick ’20 zat 1 verslaat Marienberg: 5-1

maandag 1 oktober 2018 - ZA1


Afgelopen zaterdag kruiste Quick ’20 zat 1 de degens met Marienberg, een ploeg die getraind wordt door een oude bekende, namelijk Niels van ’t Hoog. Na aftasten in de openingsfase sloegen de bezoekers als eerste toe. Bij een corner tastte de Oldenzaalse defensie mis en kwam de inzet tegen de arm van Kevin van Coeverden. Restte scheidsrechter Kremer niets anders de bal op de stip te leggen. De bezoekers lieten dit buitenkansje natuurlijk niet aan hen voorbij gaan: 0 – 1. Was de ploeg van Tim Engbers weer op achtervolgen aangewezen! Naarstig ging zij op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er in de 28ste minuut, omdat de bezoekers Florian Boitelle geen strobreed in de weg legden, toen hij vanaf links op avontuur ging en van een metertje of twintig mocht aanleggen: 1- 1. Nog voor de rust leek de thuisploeg op voorsprong te komen, maar Jesse Olde Monnikhof wipte de bal over doelman Altena, maar ook over het doel. Het prachtige steekballetje kwam van Lars Ketelaar.

 

In de tweede helft gingen de mannen van Tim Engbers op zoek naar een voorsprong en die kwam er in de 54 ste minuut. Na een schitterende aanval over rechts bereikte Dylan Rikhoff de vrijstaande Jesse Olde Monnikhof en iedereen die hem kent weet dat je Olde Monnikhof niet vrij moet laten in he penalty gebied. Hij kapte zich fraai vrij en legde de 2- 1 in het mandje.Op zoek naar de 3-1 ging het nog bijna misvoor de thuisploeg: André Plaggenmars ontsnapte aan de aandacht van de Oldenzaalse defensie, maar Sander Vis verkleinde goed zij doel en Plaggenmars schoot voorlangs. Luttele minuten later had de thuisploeg geluk toen met vereende krachten de bal werd weggewerkt bij een enorme scrimmage. In de 68ste minuut gooide Boyd Roord het duel in het slot. Hij liep door na een combinatie met Dylan Rikhoff en verzaakte niet oog in oog met doelman Altena.Na een incident rond Dylan Rikhoff moesten de bezoekers met tien man verder.Of scheidsrechter Kremer dital dan niet goed beoordeeld had, was na afloop stof voor discussie. De scheidsrechter had een trappende beweging waargenomen tegenover Rikhoff en zijn opponent mocht gaan douchen. In de 78ste minuut vergrootte Boy Roord de voorsprong tot 4-1 door een rebound goed in te schieten. Met Rick Groenewold in het veld probeerde de thuisploeg de score nog te vergroten, hetgeen lukte in de 88ste minuut. Een wonderschone assist van Boyd Roord op Jesse Olde Monnikhof werd door laatstgenoemde fraai gecontroleerd en tot doelpunt bevorderd. Eindstand dus 5-1, een welverdiende overwinning van de mannen van Engbers en Hazewinkel.Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen ASV’57. (aanvang 15.00u, sportpark Vondersweide).

Opstellingen:

Quick ’20: Sander Vis, Engin Demir, Nermin Čolo (Cas Koopman), Lars Ketelaar, Kevin van Coevorden (Ches Geypens), Jurriën Mulder, Milan Braam ©, Cees Schurink, Boyd Roord, Jesse Olde Monnikhof, Dylan Rikhoff, Florian Boitelle (Rick Groenewold).

Marienberg: Thijs Altena, Dani van der Veen, Hendri Hofsink, Michael Zweers, Roy Doek, Roy Lotterman (Niek Lamberink), Rolf Hofsink, Bertin Veurink (Tom de Lange), Patrick Willems, Erjan Lamberink, André Plaggenmars.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube