Nieuws

Quick ’20 JO15-1 wint uit bij BE Quick 1887 JO15-1

maandag 1 oktober 2018 - Jeugd


Quick’20 JO15-1 heeft zich na de flinke nederlaag tegen Go Ahead Eagles JO15-1 uitstekend herpakt met een knappe overwinning op BE Quick 1887 JO15-1.

Na de fikse domper van vorige week was het de taak om vandaag alle neuzen dezelfde kant op te hebben en de drie punten mee naar Oldenzaal te nemen. Quick ’20 begon erg sterk aan de wedstrijd. Na goed druk zetten vanuit het middenveld werd de bal terugveroverd. Dirk legde de bal achter de verdedigers van BE Quick daar waar Levi de bal vanuit een volley fantastisch afrondde en Quick ’20 in de 5e minuut op een verdiende 0-1 kwam. Ook na de 0-1 bleef Quick ’20 druk zetten op de helft van BE Quick die het daar erg lastig mee hadden. Wéér kwam Dirk vanaf links door en legde de bal op identieke wijze als bij de 0-1 achter de verdedigers van BE Quick daar waar Levi wéér in de 16 opdook en ook nu de bal achter de doelman van BE Quick joeg, 0-2! Wat een begin van Quick ’20! Na de 0-2 liet BE Quick zien ook erg goed te kunnen voetballen en zich niet zonder slag of stoot de bietenbrug op liet gaan. Na een omschakelingsfout van Quick ’20 profiteerde BE Quick optimaal. Na een prachtige droge knal vanaf buiten de 16 meter kwam BE Quick vrij snel na de 0-2 vanuit het niets terug in de wedstrijd, 1-2. Quick ’20 liet zich niet van de wijs brengen en ging door met het creëren van kansen. Na een paar flitsende aanvallen vanuit de opbouw was het Ruben die twee goede mogelijkheden kreeg om de voorsprong verder uit te breiden, dit lukte echter niet. Vlak voor rust was Levi ook nog dichtbij de 1-3, helaas belandde de vrije trap op de lat en kon de bal vanuit de rebound ook niet in het doel gewerkt worden. Quick ’20 maakt het zichzelf lastig door de wedstrijd niet vroegtijdig in het slot te gooien. Rust.

 

In de tweede helft zagen we een beter BE Quick dat direct de aanval zocht en steeds vanuit de snelle buitenspelers gevaarlijk werd. BE Quick kreeg dan ook direct een grote kans op de stand gelijk te trekken maar de bal werd gelukkig voor Quick ’20 over het doel gekopt. Quick ’20 herstelde zich in de loop van de tweede helft weer en kreeg meer grip op de snelle buitenspelers van BE Quick en creëerde zelf ook nog een aantal goede mogelijkheden vanaf de vleugels daar waar Mats een hele sterke 2e helft speelde. Vanuit de omschakeling had Quick ’20 de wedstrijd meermaals in het slot kunnen gooien maar dit gebeurde niet. Levi werd nog neergelegd in het strafschopgebied maar de uitstekend fluitende scheidsrechter vond het niet zwaar genoeg voor een penalty. In de laatste minuten was het nog even spannend en drong BE Quick nog een aantal keren aan voor de goal van Quick ’20 maar de ploeg uit Haren kon de gelijkmaker niet forceren. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter was de ontlading bij de spelers groot. Na veel energie in de wedstrijd gestoken te hebben mogen de mannen de toch wel verdiende drie punten gaan vieren! EINDSTAND 1-2

Bij terugkomst in Oldenzaal zijn de spelers en stafleden met z’n allen nog even de kermis op geweest om nog even extra te genieten van de mooie overwinning! Volgende week wacht wederom een uitwedstrijd, de tegenstander is dan Olde Veste ’54 JO15-1 uit Steenwijk. Aanvang wedstrijd: 12:30 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube