Nieuws

Quick’20 speelt zaterdagavond 29 september om 19.00 uur thuis tegen OJC Rosmalen

vrijdag 28 september 2018 - 1e selectie


In de 6e competitiewedstrijd is het al de vierde keer dat Quick’20 op zaterdag speelt en voor de tweede maal is dat thuis. De 1e wedstrijd thuis was tegen JVC Cuijk en de laatste twee duels uit op zaterdag waren die bij HBS en EVV. Na vandaag volgen er 5 duels op zondag en op zaterdag 17 november speelt Quick’20 op zaterdag thuis tegen HSC’21 om 19.00 uur, een wedstrijd die was gepland op zondag de 18e. Ook is bekend dat er tegen Jong Volendam thuis en uit en thuis tegen HBS op zaterdagavond wordt gespeeld. Totaal speelt Quick’20 dit seizoen dus zaterdags vijf maal thuis en drie maal uit en wijzigingen blijven altijd mogelijk.

 

OJC Rosmalen heeft afgelopen woensdagavond thuis gespeeld in de eerste “echte” ronde van de KNVB beker tegen eredivisionist ADO Den Haag en verloor met 0-6.

 

In de competitie haalde OJC zes punten uit vijf en staat het op de 11e plaats, terwijl Quick’20 afgelopen weekend na het beschamende verlies bij EVV nu officieel 18e en laatste staat met één punt. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken, waarbij het ons er om gaat dat Quick’20 eindelijk de eerste zege haalt in deze competitie, die tot nu toe toch wel teleurstellend verloopt voor de zwart-witten.

 

De laatste twee wedstrijden tegen HBS en EVV, de eerste helft, bieden alle hoop op betere tijden. Wordt langzaam ook tijd want het Quick legioen is de slechte start van vorig seizoen nog niet vergeten.

Tegen HBS speelde Quick’20 uiteindelijk nog dik verdiend met 2-2 gelijk in de 93e minuut.
Bij EVV werd er de eerste helft een acht gehaald en na rust zakte de ploeg terug naar het cijfer vier. Jammer en volkomen onnodig en ook onbegrijpelijk voor wie de wedstrijd heeft gezien, waarin Quick’20 de 1e helft oppermachtig was.

 

We nemen aan dat selectie en staf goed hebben uitgesproken wat er mis is gegaan, maar iedereen vooral zijn voordeel doet met wat er wel goed ging tegen HBS en in de eerste helft tegen EVV.

Daaraan moeten we ons vastklampen en dan is het mogelijk te winnen van OJC Rosmalen.

________________________________________________________

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter               : B. Sahiner

Ass.scheidsrechters      : J. Westhof en R.C.H. van Rijn

________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube