Nieuws

Presentatie eerste elftal met een officieel tintje

maandag 24 september 2018 - 1e selectie


Handhaven in de derde divisie was de rode draad op de traditionele Presentatieavond op 17 september jl. Menigmaal werd teruggekeken op de laatste wedstrijd, een ware thriller , die de geschiedenisboeken in zal gaan en blijven.

Het eerste elftal werd in een beeldverslag van Vis Media op een komische maar ook fraaie manier gepresenteerd (te downloaden op deze site, doen!). Een ander hoogtepunt van de avond was het interview dat Engelbert Heideman had met Mark-Jan Fledderus(35), de nieuwe technisch manager van Heracles. Een bevlogen ex-profvoetballer die Heracles nu als manager voetbaltechnisch gaat leiden. Het officiële gedeelte werd ingevuld door de KNVB die Quick’20 het lokale certificaat voor opleiding overhandigde. Meer hierover is te lezen in het Presentatiemagazine dat aan onze hoofdsponsor Siers werd overhandigd. Daarna was er alle tijd en ruimte voor sponsoren en genodigden om na te praten en vooruit te kijken naar een zeer interessant en spannend seizoen.
Meer beeldmateriaal is te vinden op flickr/albums op deze site.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube