Nieuws

Actie: wedstrijd Heracles Almelo – FC Groningen 10 euro per kaartje!

vrijdag 21 september 2018 - Algemeen


Beste leden en vrijwilligers van Quick’20,

Wij hebben een mooi aanbod gekregen van Heracles:

BEZOEK DE WEDSTRIJD HERACLES ALMELO – FC GRONINGEN OP ZONDAG 21 OKTOBER OM 14.30 UUR VOOR 10 EURO PER KAARTJE

Ga je mee? Uiteraard zijn opa’s, oma’s, buurtjes en vrienden ook van harte uitgenodigd om mee te gaan voor deze prijs. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde op de tribune. En… bij minimaal 50 verkochte kaartjes, gaat er per afgenomen kaartje € 2,50 terug in onze clubkas. Mooi toch!

Wil je kaartjes kopen? Stuur dan een mailtje naar het Secretariaat van Quick’20 (secretariaat@quick20.nl Desirée Broekman) en reserveer ze. Daarnaast verzoeken wij jullie het (gepaste) geld voor de kaartjes langs te brengen of in het postvak Secretariaat te deponeren.

Met sportieve groet, mede namens Heracles Almelo,

Desirée Broekman
Secretariaat Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube