Nieuws

Quick’20 speelt zaterdagavond om 18.30 uur uit tegen HBS

vrijdag 14 september 2018 - 1e selectie


Morgenmiddag wordt er tijdig per bus afgereisd naar HBS, dat speelt op een prachtig complex in de bossen dichtbij Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag na Scheveningen. De buurman van HBS is Quick uit den Haag dat ook in de Derde Divisie speelt.

 

HBS viert dit jaar het 125 jarig bestaan en is opgericht op 7 oktober 1893. Het grote feest wordt gevierd op het eigen complex op zaterdag 7 oktober. Als u meer wilt weten over alle activiteiten in het jubileumjaar dan kijkt u op de site van de club.

De Kraaien werden in 2011 kampioen van de Hoofdklasse met promotie naar de Topklasse waarin het speelde tot en met het seizoen 2015-2016 en sinds die tijd speelt het in de nieuwe Derde Divisie, die inmiddels haar derde jaar ingaat. Quick’20 speelde twee jaar in de Topklasse van 2010-2012, daarna vier jaar Hoofdklasse 2012-2016 en speelt in de Derde Divisie sinds de invoering ervan in 2016.

HBS staat met twee punten uit drie wedstrijden op plaats 15 en Quick’20 staat 16e met nul punten. HBS speelde tweemaal gelijk en kreeg afgelopen zaterdag een afstraffing van OJC Rosmalen met 5-0 verlies. Quick’20 verloor al haar wedstrijden.

HBS en Quick’20 hebben niet gewonnen en verder heeft de thuisclub nog niet gescoord en vijf treffers geïncasseerd tegenover Quick’20 dat tweemaal scoorde en negen goals tegen heeft. HBS is er alles aan gelegen eindelijk te scoren en te winnen en voor Quick’20 geldt eigenlijk hetzelfde. Twee goals in drie duels is te weinig en negen keer de bal uit het net vissen is teveel.

De verwachting is dat beide ploegen de aanval zoeken en daarom kan het een mooie wedstrijd worden en voor beide teams geldt dat er via overwinningen punten zijn te halen en dat zo de weg omhoog op de ranglijst kan worden ingeslagen en te voorkomen dat na vier duels de positie op de ranglijst al reden geeft tot zorgen.

Quick’20 speelt volgens verwachting eindelijk in de momenteel ideale opstelling met in het doel opnieuw Julian Bakker, die zal vechten voor een basisplaats voor de rest van de competitie.

Quick’20 veel succes en met volledige concentratie over de volle lengte van de wedstrijd moet het mogelijk zijn drie punten mee naar Boeskoolstad te nemen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube