Nieuws

Grote Clubactie start aanstaande zaterdag!

donderdag 13 september 2018 - Jeugd


Beste jeugdleden (en ouders),

Op zaterdag 15 september aanstaande start de Grote Clubactie 2018. Dit jaar doen wij uiteraard weer mee. De boekjes zullen vanaf aanstaande zaterdag via de leiders worden verspreid.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Aangezien Quick’20 in 2020 “100 jaar” bestaat, zetten wij de komende twee jaar de opbrengst van de Grote Clubactie opzij om in het jubileumjaar 2020 leuke activiteiten te organiseren voor onze Jeugd, voor jullie dus!

Jullie hebben vast wel meegekregen dat Quick’20 vorig jaar de hoogste netto opbrengst van Nederland heeft behaald, te weten € 22.195,-. Dit komt door de verkoop van loten die langs de deur zijn verkocht, maar vooral door de verkoop van Superloten aan bedrijven. Daarom brengen wij dit jaar het Superlot extra onder de aandacht, om ervoor te zorgen dat het dit jaar weer zo’n daverend succes wordt! Door de verkoop van de meeste Superloten van Nederland wonnen wij vorig jaar ook € 2.000,= aan kleding. Van elk verkocht regulier lot van € 3,00 (zie bijgaand verkoopboekje) komt € 2,40 ten goede aan Quick’20. Dit is een onmisbare bron van inkomsten en daarom verwachten we dat elk jeugdlid minimaal twee loten verkoopt. De inspanning is niet groot en je hoeft geen contant geld te innen. Alles wordt met automatische incasso afgehandeld.

Superlot
Twee jaar geleden zijn we bij Quick’20 begonnen met de verkoop van het Superlot. In 2016 verkochten wij al 29 Superloten en vorig jaar 130! Een Superlot kost € 150,00 en is met name bedoeld voor bedrijven. Het bedrijf dat zo’n lot koopt, krijgt hier reclame voor terug. Gedurende een jaar komt het logo van het bedrijf op het prikbord in ons clubgebouw te hangen (zie foto) en wordt het bedrijf vermeld in de volgende uitgave van ons magazine Zwart op Wit. Misschien heeft een van je ouders een bedrijf of werkt hij/zij bij een bedrijf dat het leuk vindt hieraan mee te doen. Of je opa, tante, buurman… Mocht je een Superlot verkopen (aankoopformulier is aanwezig op het Secretariaat), dan krijg je als dank een JAKO-sweater. Leuk toch?!

Hoe werkt de verkoop van de reguliere loten:

  • Je ontvangt via de leider OP NAAM een verkoopboekje met daarin 20 eenmalige machtigingen
  • Je gaat op zoek naar lotenkopers en je laat de eenmalige machtiging invullen (dus geen contant geld!).
  • Bedank de koper vriendelijk namens Quick’20 en laat een bedankbriefje met deurzegel achter, zodat andere verkopers zien dat jij al langs bent geweest. Op het bedankbriefje kan de koper lezen wanneer de trekking is en welke prachtige prijzen er te winnen zijn. Niet vergeten dus!
  • Als je klaar bent met verkopen, lever je het verkoopboekje zo snel mogelijk in (in het postvak Secretariaat in het clubgebouw); wij houden bij welke boekjes zijn ingeleverd en verwerken de verkochte loten. Wij streven er naar om 1 november alle verkochte loten te hebben verwerkt.

Prijzen
Voor de drie best verkopende leden (reguliere loten) hebben wij dit jaar een JAKO-sweater. Voor elk lid dat 30 loten of meer verkoopt, hebben wij een trainingsbal. Zoals eerder aangegeven, krijgt ook het lid dat een Superlot verkoopt een JAKO-sweater. Achterin het verkoopboekje staan nog meer prijzen die je kunt winnen.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten!

Namens de jeugdcommissie en Secretariaat,

Ilse Tijdhof en Desirée Broekman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube