Nieuws

Quick’20 verliest met 0-4 van UNA en heeft nul punten na derde nederlaag

maandag 10 september 2018 - 1e selectie


Als je de uitslag hoort dan wordt al gauw gezegd dat het een kansloze missie was tegen UNA en dat de tegenstander een maat te groot was.
Dat is echter niet geheel waar.

Quick’20 begon sterk aan de wedstrijd en aan niets was te merken dat de basiself op zes plaatsen verschilde met die van de vorige wedstrijd.
Jan Willem Kamp was terug na een blessure en Frank Eulderink stond in de basis, met nog vier anderen, waaronder doelman Julian Bakker die 2 wedstrijden het doel verdedigt en na totaal vier duels wordt de knoop doorgehakt en beslist wie er basiskeeper wordt.

Al vrij snel kreeg Frank een goede kans op de 1-0 maar hij vond de keeper op zijn weg naar de goal. Even later waren er wat kleine kansen.
Na de eerste 20 minuten was het UNA dat beter in het spel kwam.
In de 24e minuut kwam het zelfs op voorsprong toen de verdediging van Quick’20 niet goed oplette en een strakke lage voorzet door midvoor Schijvenaars knap in het doel werd getikt, 0-1. Diezelfde speler bleek van grote waarde voor UNA door liefst drie maal te scoren. Zijn tweede goal viel al twee minuten later toen een aanvaller van UNA onreglementair onderuit werd gehaald en hij de toegekende strafschop feilloos inschoot, 0-2.

Quick’20 was even de kluts kwijt maar het spel werd weer beter en in de 41ste minuut kwam UNA voor de eerste keer goed weg. Een daverende knal van Frank Eulderink vloog via de onderkant van de lat weer het veld in. Daarna raakte een speler van UNA de bal opzettelijk met de hand maar de prima fluitende arbiter werd hier niet op gewezen door zijn assistent aan de zijlijn.

Meteen na rust had Jeroen Visscher voor een ommekeer in de wedstrijd kunnen zorgen door een strafschop te benutten nadat Eulderink onderuit werd gehaald. De doelman van UNA stopte de niet zuiver genoeg geschoten bal en in de rebound had Quick’20 opnieuw een strafschop moeten krijgen na een opzettelijk slaande beweging naar de bal van een UNA verdediger. De arbiter kon dit niet waarnemen maar zijn assistent aan de zijlijn deed of hij het niet had gezien.

Quick’20 probeerde wel tegen te scoren maar de ploeg was zichtbaar aangedaan door de gemiste penalty. Quick’20 had wel een treffer verdiend, maar in plaats daarvan liep het nog meer averij op in de 64e minuut, toen UNA, in de persoon van weer Schijvenaars, het duel besliste, 0-3. In de 73e minuut werd het na slecht uitverdedigen van Quick’20 ook nog 0-4.

Bij vlagen speelde Quick’20 best goed voetbal, nu wordt het tijd dat in de hele wedstrijd vol te houden en dan wat mij betreft in zoveel mogelijk dezelfde opstelling als gisteren.

Aanstaande zaterdag speelt Quick’20 uit tegen HBS om 18.30 uur en laten we hopen dat de trainer dan vanaf het beginsignaal eindelijk kan starten met het op papier ijzersterke trio op het middenveld.

Aantal toeschouwers 325

Quick’20 – UNA 0-4 (0-2)
Scoreverloop:
24,26,64. Schijvenaars, 73. Tielemans; bijz. 46. Visscher (pen., gestopt).

Quick’20: Bakker, Sen, Heskamp, Leenders, Zwienenberg, Kamp (80. Ter Horst),     van Breemen-Schneider, Visscher, Eulderink  (72. Arslan), Kemna, Jansink                (69. Degenaar).

Foto’s door Robert Molnar

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube