Nieuws

Quick’20 speelt zondag de tweede thuiswedstrijd tegen UNA

vrijdag 7 september 2018 - 1e selectie


UNA heeft afgelopen zaterdag de nieuwe kunstgrasmat in gebruik genomen. De oude was dringend aan vervanging toe en de eerste wedstrijd op de nieuwe mat eindigde in een klinkende overwinning van 6-0 op OJC Rosmalen, dat in de 1e wedstrijd nog had gewonnen van OSS’20 met 4-2, de club waarvan Quick’20 afgelopen zondag verloor met 3-1.

 

De club uit Veldhoven speelde de eerste wedstrijd gelijk met 1-1 tegen Hercules uit en Quick’20 verloor de eerste wedstrijd thuis van JVC Cuijk met 1-2.

UNA heeft nu vier punten en Quick’20 heeft er nul uit twee.

 

Afgelopen seizoen deed UNA lang mee in de strijd om het kampioenschap en trok aan het kortste eind, Jong Vitesse werd kampioen met directe promotie naar de Tweede Divisie. UNA speelde nacompetitie om promotie tegen Jong Almere City en beide duels eindigden in 1-1 en Almere won bij UNA na verlenging op strafschoppen met 1-3.

 

UNA steekt niet onder stoelen of banken dat de club zo hoog mogelijk wil spelen, dus promotie naar de Tweede Divisie in de toekomst wordt niet uitgesloten.

Op de site van UNA staat o.a. “dat die uitslag (de 6-0 winst op OJC Rosmalen) zal indruk gemaakt hebben bij al onze tegenstanders, die toch al van mening waren dat UNA een kandidaat is voor het kampioenschap. Gevolg zal zijn dat de meeste clubs een verdedigende houding aan gaan nemen.
UNA moet alle schroom van zich afzetten en doen waartoe het elftal in staat is, want we hebben heel wat kwaliteit in huis”.

 

Quick’20 is dit seizoen stroef gestart met twee nederlagen na een slopende nacompetitie afgelopen seizoen.om handhaving in de Derde Divisie.

De zwart-witten hebben nog niet in de ideale opstelling gespeeld en Quick’20 weet dat UNA een zeer geduchte tegenstander is. Vorig jaar werd daar kansloos met 5-1 verloren en thuis werd het een 1-1 gelijkspel in de periode dat Quick’20 veel overwinningen vierde.

 

Bij het schrijven van dit artikel was het nog niet duidelijk, we hopen dat onze aanvoerder Jan Willen Kamp komende zondag weer mee kan spelen na een blessure. Het doel zal naar alle waarschijnlijkheid de komende twee duels worden verdedigd door nieuwkomer Julian Bakker en na vier duels beslissen de trainers wie in de rest van de competitie de “vaste” keeper wordt: Julian Bakker of Lars Iepma.

 

Goed nieuws is dat er voor het eerst weer op het hoofdveld wordt gespeeld door ons eerste elftal en daar voelen de meeste spelers zich beter thuis dan op welke kunstgrasmat dan ook.
Afgelopen seizoen werden op natuurgras de meeste punten vergaard. En punten hebben we hard nodig in de nog maar net gestarte competitie 2018-2019.

 

Quick’20 veel succes en houdt de punten in Oldenzaal!

________________________________________________________

 

Arbitrale Leiding:

Scheidsrechter                       : N. Tunnissen

Assistent scheidsrechters      : K. el Hajjaji en F. Winter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube