Nieuws

Quick’20 verliest ook tweede wedstrijd nu uit bij OSS’20 met 3-1

maandag 3 september 2018 - 1e selectie


Wat mij opvalt is de reacties na afloop van een wedstrijd.

Vorige week was de conclusie van JVC Cuijk: “Hiermee behaalde het actieve en frisse JVC Cuijk een verdiende overwinning in het Twentse”. De laatste 10 minuten was het wel billen knijpen bij 1-2, daarvoor had de betere ploeg al lang ruimer kunnen voorstaan dan met 0-2 was hun mening.

Quick’20 was van mening dat het wel een punt had verdiend.

Op de site van OSS’20 staat nu als titel boven het artikel over de wedstrijd van gisteren:  O.S.S.’20 wint eenvoudig, maar ‘wow-gevoel’ ontbreekt nog.
Reactie trainer Bertran Kreekels:
We konden in de eerste helft niet overtuigen tegen een matige ploeg, we hebben maar een paar kansen gecreëerd. Dan zie je in de tweede helft dat als je er meer energie in stopt dat je eigenlijk met 6-0 of 7-0 voor moet staan. Deze wedstrijd zijn we blij met de drie punten, maar we hebben niet het ‘wow-gevoel’.”

De trainer van Quick’20 is van mening dat deze nederlaag niet nodig was.

Uw verslaggever heeft beide wedstrijden gezien en heeft al gezegd dat de nederlaag in de eerste wedstrijd tegen JVC Cuijk wat ongelukkig was, maar dat Quick’20 al veel ruimer achter had kunnen staan toen het 0-2 was en dat het met de 1-2 de spanning in de wedstrijd terug bracht zonder dat de misschien wel verdiende gelijkmaker werd gescoord.

Gisteren vond ik het een ander verhaal en heeft OSS’20 verdiend gewonnen.
Tot aan het openingsdoelpunt in de 30e minuut van OSS’20 was er voor Quick’20 weinig aan de hand, het duel ging gelijk op in een matige wedstrijd. In de 21e minuut had OSS’20 al een niet te missen kans, toen uit een voorzet de bal over het doel werd gegleden in plaats van erin. In de 38e minuut kreeg OSS’20 opnieuw een kans, nu op de 2-0, die werd verprutst.
Het eerste echte wapenfeit van Quick’20 was vijf minuten voor rust toen aanvoerder Jeroen Visscher wel heel dichtbij de gelijkmaker was. Hij schoot vanaf de hoek van de zestienmeterlijn de bal maar net naast de paal in de andere hoek van het doel.

Quick’20 kwam goed uit de kleedkamer maar helaas duurde het offensief maar 10 minuten en in die tijd kreeg Jip Kemna een goede kans op 1-1. Een schot van Jeroen werd gestopt door de keeper en in de rebound schoot Jip naast. Daarmee was het voorlopig gedaan met de aanvalsdrang Quick’20.
OSS’20 stond drie keer met twee man vrij voor de goal van Quick’20 en de derde keer lieten ze zich de kans op scoren niet meer ontnemen en was het evenals bij de eerste treffer van Sonsbeek die scoorde. Even later werd het 3-0 voor de thuisclub en leek Quick’20 op een forse nederlaag te worden getrakteerd.

De voorwaartsen van OSS’20 wisten geen raad met de geboden ruimte en in de 77e minuut kwam Quick’20 op 3-1 door een benutte penalty van Jeroen Visscher. Quick’20 liet daarna nog een paar fraaie staaltjes voetbal zien, toen was het al veel te laat.

De Quick aanhang weet dat het veel beter kan en dat moet ook om punten te halen.
Komende zondag een nieuwe kans thuis tegen UNA voor de eerste punten en het zou me niet verbazen als de opstelling behoorlijk afwijkt van die van gisteren.

De volgende wedstrijd is zondag 9 september thuis tegen  het ijzersterke UNA.

Oss’20 – Quick’20 3-1 (1-0)
Scoreverloop:
30. van Sonsbeek 1-0. 57. van Sonsbeek 2-0, 60. de Groot 3-0, 77. Visscher 3-1 (pen.)
Quick’20: , Iepma, Brummelhuis, Zwienenberg, Stolker, Degenaar (56. Eulderink) , Visscher, Leenders, van Houten (66. Sen), Kemna, van Breemen-Schneider
(66. Arslan), ter Horst.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube