Nieuws

Voorbeschouwing: Quick’20 uit naar OSS’20

vrijdag 31 augustus 2018 - 1e selectie


Quick’20 speelt zondag de tweede wedstrijd uit bij OSS’20

OSS’20 uit de gelijknamige woonplaats werd afgelopen seizoen overtuigend kampioen van de Hoofdklasse B met 64 punten, 6 punten voor op nummer 2 Goes en 9 op nummer 3 Halsteren. Door het kampioenschap promoveerde OSS’20 naar de Derde Divisie Zondag.

Het verhaal van Goes is vast bekend, het eindigde als tweede in de Hoofdklasse B en het won de derde periodetitel en promoveerde ook naar de Derde Divisie na uitschakeling van oude bekende Be Quick 1887 in de nacompetitie.

Over Halsteren dat derde eindigde en de tweede periodetitel behaald hoeven we het niet meer te hebben, daar heeft Quick’20 zeer goede herinneringen aan overgehouden uit de nacompetitie.

 

OSS’20 speelde van 2014 tot 2018 in de Hoofdklasse, heeft ongeveer 1100 leden en speelt sinds 29 mei 2005 op Sportpark De Rusheuvel, waar nog 1 voetbalclub en 8 andere clubs met diverse sporten spelen. Er is ook nog een indoorcomplex met NOC/NSF keurmerk met vier sportzalen, tennis- en squashbanen en een moderne bowling waar nog eens 8 verenigingen actief zijn.

OSS’20 heeft 11 senioren-48 jeugd- en 2 damesteams.

 

OSS’20 is de competitie evenals Quick’20 gestart met een nederlaag, het verloor uit bij OJC Rosmalen met 4-2. De ploeg heeft voor het thuispubliek wat goed te maken en wil de eigen supporters laten zien dat het door het behaalde kampioenschap in de hoofdklasse een aanwinst is voor de Derde Divisie.

 

Quick’20 verloor de eerste wedstrijd thuis ongelukkig van JVC Cuijk met 1-2 en heeft door blessures nog niet in de gewenste opstelling kunnen spelen. Als het eenmaal goed begint te lopen tussen de linies dan zal de eerste overwinning niet lang op zich laten wachten.
De opstelling van Quick’20 is zoals altijd onbekend, de spelers horen die altijd vrijdagavond na de training en de supporters zien het pas op de wedstrijddag op het veld. Of die hetzelfde is als tegen JVC Cuijk is dan ook niet te zeggen, wel zal Lars Iepma voor de tweede achtereenvolgende keer het doel verdedigen.

 

Quick’20 laat zien wat je kunt en laat ons al na 2 wedstrijden juichen.

 

Aanvangstijd OSS’20 – Quick’20 is Zondag 2 september 14.30 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube